10 egyszerű dolog, hogy jól nézz ki

Aludj sokat! Talán a legnehezebbel kezdtem: egy kialvatlan nő nemcsak, hogy nem szép, de az egész napot nehezebben csinálja végig álmosan!

Igyál vizet! Ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy hanem egész nap. Így nem csak a vízháztartásodat tarthatod rendben, de nassolni sem fogsz annyit!

Tartsd egyenesen magad! A legtöbb nő görnyed. Húzd ki a hátad és engedd le a válladat. Ez a tartás nem csak tekintélyt kölcsönöz, de a hátad sem fog fájni!

Légy ápolt! Zuhanyozz le, moss fogat és fésülködj meg! Ez elsősorban az otthon dolgozókra vonatkozik. Attól, hogy otthon vagy még nézhetsz jól ki! A férjed is örülni fog neki, ha nem a kinyúlt mackó alsódban leszel, mikor hazaér!

Mosolyogj! Tudom nem mindig könnyű, de hidd el a a mosolyod felvidít másokat és  Te magad is vidámabb leszel!

Ismerd meg a színeidet! Mindenkinek megvannak a kedvenc színei és ez nem véletlen. Míg az egyik szín felvidít egy embert, lehet, hogy egy másikat lelomboz. Figyeld meg, mely színektől vagy vidámabb és melyek hatnak rád nyugtatólag!

Legyen jól levágva a hajad! Nem kell minden héten a fodrászhoz járni, hogy tökéletes legyen a frizurád. Elég egy évben néhány alkalommal jól levágatni a hajad. Egy jó frizura remekül keretezi az arcot és könnyű megszárítani!

Menj a szabadba! A napfény és a D-vitamin nem csak az egészségedet, de a hangulatodat is nagyban befolyásolja!

Sportolj! Sokan kihagyják a sportot, mozgást az életükből, pedig ez nem helyes. Mozgással rengeteg későbbi betegség megelőzhető vagy későbbre tolható. Persze nem kell bonyolult dolgokra gondolni, egy ütemes sétához nem kell sem felszerelés, sem bérlet, csak felkapod a cipődet és már indulhatsz is! Az örök szabály: a kevesebb is több a semminél!

Adj magadnak minőségi szabadidőt! Időnként el kell szakadni a munkától, családtól és ez sem őrdöngős dolog. Egy kellemes teázás vagy egy jó beszélgetés és máris foglalkoztál egy kicsit magaddal és a lelkeddel. Ha pihensz sokkal egyszerűbb lesz, dolgozni, mosolyogni, sőt még aludni is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Zsuzsi Mühlmann

  2009. szeptember 01. @ 20:03

  Szia Zsuzsi!

  Ezeket a pontokat Te szedted ilyen jól össze? Szeretném elkérni Luna új életmódod oldalához, ha lehet?!
  Üdv: Zsuzska

 2. 2. Miss Scotty

  2009. szeptember 02. @ 22:37

  Szia!
  Én még annyit hozzátennék 11-nek, hogy ápold és tartsd rendben a fogaidat, mert a szép mosoly titka a szép fogak ;

  Üdv. Scotty

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: