2011: Berlin, Basel, Brüsszel, műhely

Idén január elsején nagy tervekkel indultam neki az évnek! Új vásári arculatot terveztem, mert karácsonykor kiderült, a régi elavult. Ez a display februárra elkészült. Sok elismerést és új korszakot hozott a panyizsuzsi életében.

Ígértem még 12 kollekciót: Karafiáth, Fahrenheit, Boribon, Walden, nász, fragil, IKON, Zsolna, Meztelen Üzenet, a MONOman és a MONO női kollekció medáljai és fülbevalói, Steve Jobs, és a babérsom!

Született 4 panyizsuzsi pont magazin, ami rengeteg munkával és sok-sok  blogger együttműködésével jött létre! Köszönöm mindenkinek, aki írt, képet, grafikát vagy éppen receptet küldött bele!

Az év legnagyobb története a Padlás Mesék, a műhely építés volt. 2011-ben kezdődött a tervezés és idén ért véget a kivitelezés is. Ahogy egyszer említettem, a karácsonyi ékszerek már itt fognak készülni; a vágyam ma már valóság.  Ennek a valóságnak Te, olvasó, komoly részese voltál. Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy lájkolt, szavazott a Budapest Bank pályázatán, ahol 1 millió forintot nyertem a műhelyre! A házunk tetőterében ma már egy csodás műterem van, ahova minden alkalommal örömmel megyek fel. Szeretek itt dolgozni!

Ezeket terveztem és megvalósultak! Sőt, még ennél is több!

Ha a műhely az egyik nagy álmom volt, akkor az ezüst kollekció rögtön ezután következett. Panyizsuzsi ezüst eddig is létezett. Létezett, de nem élt. Nem éreztem elég panyizsuzsisnak őket. Most Visy Dórival sikerült két olyan kollekciót készíteni, ami valóban én vagyok. A fragil a hétköznapi énem. Az IKON egy különleges ünnepi panyizsuzsi.

Tavasztól kezdődően több helyen jártam külföldön a panyizsuzsival kapcsolatban. Baselben az ékszer szakma világkiállítását látogattam meg, míg Berlinben egy szakmai konferencián vettem részt. Brüsszelben két alkalommal, Párizsban karácsonykor voltam egy-egy vásáron az ékszerekkel. Ezek fontos események voltak a panyizsuzsi életében. Jó tudni, hogy a munkáimat nem csak Magyarországon, hanem Európa más pontján is szeretik, értékelik! Fontos események voltak ez életemben. Szeretek utazni. Az életem elmúlt 10 kisgyerekes évét kivéve mindig sokat utaztam. Szeretek repülni, szeretek más országokat, kultúrákat megismerni. Ez jó volt. Július első napján indult az új webshop-om. Nekünk korszerűbb a kezelése, Nektek, nézelődőknek, vásárlóknak egyszerűbb és praktikusabb a böngészés, a kívánságlista készítése és küldése, valamint az is, hogy nem kell újra meg újra megadni a személyes adatokat!

Nyáron elindult a blogon a ruhabár sorozat. Először a gardrób átrendezéséről és a kötelező darabokról mesélt Edit.  Azóta hetente adunk ötleteket az alapruhák kombinálására és a panyizsuzsi ékszerek viselésére.  Ezt a rovatott nagyon szeretjük. Mi, és és úgy tűnik Ti is! Én magam is átrendeztem a gardróbomat ruhabárosra! Kiegészítettem néhány vagány kiegészítővel: sállal, övvel, ékszerekkel ;-). Változatosan öltözöm és sosincs gondom, hogy mit vegyek fel reggel. Az ősszel csak egy két új, a ruhatáramba jól beilleszthető darabot vettem. Mégis úgy éreztem, hogy milyen sokféle új szettet tudok velük összerakni! Éljen a ruhabár!

Új munkatársak. Több új munkatársam lett. A csapat először egy üvegtechnikussal, majd PR-ossal, asszisztenssel és blog írókkal bővült. Ezáltal egyre jobban távolodok a one-man-show jellegű vállalkozástól és az így felszabadult időmet tervezéssel és a családommal tudom tölteni, ami négy év után már nagyon fontos.

Köszönöm nektek, hogy a panyizsuzsi négy év után is él, létezik, sőt egyre fejlődik! Köszönöm, hogy szeretettel viselitek szeretitek az ékszereimet. Köszönöm, hogy olvassátok a blogot, hozzászóltok és véleményetek van róla. Nektek tervezem az új kollekciókat és örömmel tölt el, ha tetszik és sikeres egy új ékszer. Ilyenkor úgy érzem megérte!

Hálás vagyok, mert idén is sok lehetőséget kaptam. Úgy érzem sikerült élni velük: 2011 fantasztikus év volt. Köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. fSzilvi

    2012. január 01. @ 19:24

    Fantasztikus célkitűző és megvalósító vagy!

  2. 2. Ria Feher

    2013. január 15. @ 13:02

    Gratulálok mindahhoz, amit elértél! Tudom, milyen jó érzés, amikor az ember a saját műhelyében kezdi a napot és a végén megelégedéssel zárja azt. További sok sikert kívánok a panyizsuzsi-hoz!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: