2013: álmok, vágyak, tervek

Az elmúlt éjszaka nagyon különleges volt számomra, hiszen ünnepléssel telt. Igen ez különleges. Mióta a panyizsuzsi van, nem voltam szilveszterezni, hanem ezen az éjszakán készült el az elmúlt évet összefoglaló blogbejegyzésem és egy másik ami az új évre tervezett álmaimról és vágyaimról szólt. Szilveszterezni azonban nem a panyizsuzsi miatt nem mentem. Tudniillik  férjem szállodát vezet már jó pár éve és szilveszterkor mindig dolgozik, hiszen egy igazgatónak, mint egy karmesternek jelen kell lennie. Én éveken keresztül, sokszor gyerekekkel is vele tartottam. Emlékszem volt, hogy nagy pocakkal asztalon állva díszítettem termet vittem a gyerekpezsgőt a játszóházba, stb. A férjemmel persze beszélgetni sem lehetett, nem hogy táncolni. Ellenőrizte a konyhát, figyelt a tombolára és az éjfélt mindig a zenekar mellett állva várta és beszédet mondott. Ez pedig nem bulizás, így jó ideje otthon maradtam. Gyerekszilvesztert csináltam a saját és mások gyerekeinek, majd takarodó után panyizsuzsis blogbejegyzéseket és üzleti tervet írtam.

Tegnapi blogbejegyzésemben említettem, hogy idén kicsit jobban figyeltem az én személyes életemre is. Talán pont ennek az eredménye, hogy tegnap mégis elmentem egy kicsit szórakozni. Természetesen abba a hotelbe, ahol a férjem dolgozik :-(, de legalább a barátaink is velünk tartottak :-)! Ez az év másképp kezdődött, mint a többi, de nézzük miket tervezek idénre!

Ahogy tegnap, az évzáró blogbejegyzésemben írtam a tavaly megalkotott ékszerek mindegyike újdonságot hozott a panyizsuzsi világába. Élveztem a kísérletezést és ez új lendületet adott a tervezésben. Úgy érzem magam, mint aki egy spirálba került. Gondolkozok, rajzolok és alkotok. Megállás nélkül jár az agyaml és egyre több új forma, új színkombináció és megvalósítandó ötlet jut az eszembe. Most már állandósítottam egy jegyzetfüzetet a táskámban is, hogy azonnal rajzolni tudjak, ha ihletem támad.

Ezért idén még több új ékszert fog a webshopba kerülni. Ezzel egyidőben lesznek kifutó ékszerek is. Melyek elsősorban az original sorozat három csíkos gyűrűiből és medáljaiból fognak kikerülni. Ezeket 4 éve terveztem és most úgy érzem idejétmúlttá váltak és túlnőttem rajtuk. Mindegyikből komoly raktárkészletünk van, de amit az kifogy, akkor már nem gyártjuk őket újra. Tudom, hogy lesz köztük olyan, ami néhány hét alatt el fog fogyni!

Az alkotáshoz kapcsolódik a fotózás. A webshopba profi fotós készíti a termékfotókat. Azonban a blogra kerülő fotókat én magam csinálom. Élvezem. Valamikor nagyon sokat fotóztam. Az első gépemet 10 évesen kaptam egy tekercs fekete-fehér filmmel, akkor amikor minden kattintásnak súlya volt, hiszen egy kockát jelentett a 36-ból. A macimat fotóztam egy balatoni stégen. Mikor elkészültem az első tekerccsel, ott helyben, a vízparton kihúztam a filmet a gépből és szomorúan állapítottam meg, hogy nincs rajta semmi! Később megtanultam manuálisan fotózni, laborálni. Fantasztikus élmény volt. A mai napig azoktól a fekete-fehér tekercsektől kapott tudásból merítek, ha a kezembe veszem a gépemet! Idén egyre töbd fotót és elsősorban saját fotót tervezek a blogra: ékszerről és minden másról!

Az alkotás mellett van egy másik vágy is. Mivel tavaly óta már nem veszek részt havi rendszerességgel a WAMP-on, így jelenleg csak a webshopból elérhetőek az ékszerek. Azonban sokatoktól kaptam azt a visszajelzést, hogy személyesen szeretnétek megnézni, felpróbálni és úgy megvásárolni a panyizsuzsi ékszereket. Ezért 2013-ban tervezem, hogy élőben is több helyen találkozhattok majd az ékszereimmel. Részleteket most még nem árulok el, de amint eljön az ideje, itt a blogon fogok róla részletesen írni!

Ilyennek várom és a 2013-at: vidámnak, nyugodtnak és új ékszerekkel telinek!

Velem tartotok?

kép: innnen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Ági

    2013. január 02. @ 13:53

    Rám számíthatsz!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: