2014-es tavaszi divatszínek

Bár nagyon úgy tűnik, hogy most megyünk csak bele igazán a télbe, nekem már a tavaszon jár az agyam! A tavaszon és a színeken. Csodálatos színei vannak ennek a tavasznak. Szépek, különlegesek és erősen különböznek ez elmúlt évek színeitől. Vannak köztük élénk és pasztell színek is, amit a semleges kiegészítő színek hidalnak át és kötnek össze. A tavaszi paletta különlegessége, hogy egymással kiválóan kombinálhatóak, de önmagukban is megállják a helyüket!

Vegyük sorra ezeket a színeket és megmutatom azt is, hogy melyiket találod meg a webshopban, még ha nem is így hívják!

2014_tavasz_szintrend copy

szelíd kék – A természetben legtöbbet megtalálható kék, ami önmagában is hordható, de semlegessége miatt tökéletes háttere lehet a paletta többi színének is! Alapvetően egy békét, nyugodtságot árasztó szín.

tulipán lila – Egy nosztalgikus szín, ami a vintázs ruhák és kiegészítők meghatározó színévé válhat. Ő is használható önmagában vagy a paletta bármely más színével kiegészítve!

bürökzöld – Semleges háttér szín, akár a kék, nyugodtságot áraszt, tavaszra, a növényzetre emlékeztet, a mellette lévő színeket kiemeli, de mégis a háttérben marad.

galamb szürke – Ez a szürke semleges és kényelmes. Én személy szerint nagyon szeretem és nem marad senki jelentéktelen és észrevétlen, ha egy galambszürke ruhát néhány frézia színű panyizsuzsi ékszerrel egészít ki!

homok – Egy újabb semleges szín, ami elénk idézi a tavaszi/nyári vízpart világát. Ő a bürökzölddel és szelíd kékkel is csodálatos!

chili piros – Egy csipet chili. Nem kell belőle sok, csak egy csipet, hiszen ez egy fűszer, a gasztronómiában és divatban is. Energiát sugároz. Elsősorban kiegészítő színnek fogom hordani.

frézia – Ez egy trópusi virág, ami tele van energiával. Ragyog, hiszen benne van a napfény összes sugara. Energiát adó csodásan meleg szín, ami a chilivel párosítva nagyon különleges lehet!

celózia – A narancsok spontán, derűs visszafogott árnyalata!

ragyogó orchidea – Ez az év színe, erről már részletesen itt írtam. A tavaszi kollekciókban a tulipán lila kontrasztja lesz!

kápráztató kék – A szolid kék ellentettje. Van benne ragyogás van benne izgalom, erőteljes domináns szín!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: