40% kedvezmény, amíg a készlet tart!

A műhelyben most nagyon meleg van. Nem csak azért, mert csodásan besüt a nap, hanem gőzerővel dolgozik mind a két kemence. A legújabb ékszereim vannak benne, míg míg én a prototípusokat fotózom. (Ha kíváncsi vagy a fotózásra, kövess az instagramon, mert ott bepillanthatsz a hétköznapjaimba és a fotózásba is!)

 

img_8626.jpg

Amíg a kemence melegszik és hűl, addig nem csak a fotózást fejezem be, hanem a raktárban és a webshopban is rendet kell varázsolni, hogy elférjen a sok új ékszer. Ma a webshopon dolgoztam és sok régi klasszikus gyűrűt találtam, amit az első panyizsuzsi kollekcióból születtek. Az egyik valami hiba folytán évek óta nem volt a webshopba listázva. Szeretem ezeket a gyűrűket. A Tejkaramellát a mai napig hordom! Azonban most , hogy jön az új kollekció és a következőnek is hamarosan elkezdődik a gyártása, már nem szeretném őket tovább tárolni. Úgy gondoltam, hogy most hihetetlenül nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg, ha elég gyors vagy! Ezekből az ékszerekből soha többet nem fogok már gyártani!  

Vásárolj MOST az original kollekció utolsó darabjaiból 40% KEDVEZMÉNNYEL amíg a készlet tart!

A kedvezmény érvényesítéséhez használd az “ORIG154” kuponkódot!

 vasarolj_most_gomb-real_pink.jpg

A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

A kedvezmény kizárólag 2015. 04. 22-ig a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! A kupon az akciós ékszerekre és a szettekre nem érvényes!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: