5 éves a panyizsuzsi!

Ma 5 éves a panyizsuzsi.hu. Ennek alkalmából készítettem egy grafikát, melyen láthatod panyizsuzsi életének főbb állomásait.

Ha már szülinap, akkor legyen kedvezmény is! Karácsony előtt gondolom jól jön mindenkinek. Az 5 éves születésnap alkalmából ma és holnap 5% kedvezménnyel vásárolhatod meg a webshopból a panyizsuzsi ékszereket! Az akció kizárólag a webshopban érvényes és a kedvezményes szettekre nem vonatkozik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Szakács Szilvia

  2012. december 10. @ 10:43

  Nagyon szép és eredményes 5 év! Gratulálok! :)

 2. 2. Lódi Ica

  2012. december 10. @ 17:12

  Gratulálok! még sokszor 5 ilyen évet!

 3. 3. nemetheri

  2012. december 10. @ 22:06

  Kapcsolatom Panyizsuzsival:-)))

  Tavaly mikor Velencében jártam a lányaimmal ott vettünk üvegmedálokat.Majd mikor hazajöttünk akkor kezdtem el utánanézni az itthon is kapható üvegékszereknek.Akkor fedeztem fel ezt a honlapot, melyet azóta is rendszeresen mindennap megnézem,olvasom a blogot,sőt még hozzá is szólok.Nem felejtem a potya péntekeket és a minden hónap 30-át.
  Szeretném az összes PZS ékszert begyűjteni, van már pár darab és igazán sajnálom,hogy a régebbi szépségekről lemaradtam(Katica medál).Szeretem a vásárokat is legutóbb szeptemberben Szentendrén jártam,de most hétvégén is megyek.Pont ma,mikor vásároltam dicsérték meg a “kékég” gyűrűm. Tovább nem ragozom,csak kívánok még mindenkinek sok-sok együtt töltött,megvalósult tervekben gazdag éveket!
  Szeretettel!:-)))

 4. 4. panyizsuzsi

  2012. december 11. @ 15:12

  Köszönöm mindenkinek!
  Erika! Szívet melengetőek a soraid, ha egyszer elbizonytalanodom a panyizsuzsit illetően, akkor ezt újra és újra el fogom olvasni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: