A 6 éves panyizsuzsi új arculatot kapott!

logo 2013

Hetek óta alig blogoltam és ennek oka volt. Őrült tempóban dolgozunk itt a panyizsuzsi műhelyben. Ennek a munkának csak egy része volt a rendeléseitek csomagolása. A másik fele a készülődésről szólt. A panyizsuzsi ma 6 éves lett!

Ez nem csak azért fontos, mert az első 5 év után még mindig működik (ami mondjuk ki őszintén, magyar viszonylatban igen ritak!), hanem egyre dinamikusabban növekszik a cég. A tavalyi év az előkészítésről, tervezésről szólt. Már akkor tudtam, hogy a sok új ékszer új logót is fog igényelni. Emlékszem, mikor először felhívtam Glóriát, a grafikusomat, hogy döntöttem. Meg kell lépni a logó-reformot! fooldal-nyil

Idén megújult a teljes ékszerpalettám: eltűnt az original kollekció és helyette megérkezett a kapsula. Szintén ennek az évnek a nagy eseménye, hogy most már az ékszerek fém részét is én tervezem, nem csak az üveget. A változás, a művészi kiteljesedés szükségessé tette az arculatváltást is. A mostani panyizsuzsihoz már nem volt elég a kedves, játékos, csupa pink pöttyös logó. A születésnapon új logot és egy új arculat kapott a márka. A karakteres pink pöttyöt megtartva a logó többi színe szürkére változott. Könnyedebb és letisztultabb, egy szóval professzionálisabb lett. Ez az új arculat tökéletesen szimbolizálja mindazt, ami a panyizsuzsi most!

termekoldal-nyil

A pink pöttyöt nem hagytam, az én vagyok A szín, a vidámság és a nőiesség jelképe ez az egy pötty. Mellette a szürke a letisztult, kortalan elegancia. Sokan ezt a színt semlegesnek, “szürkének” látják. Számomra pontosan ebből fakad a sokoldalúsága! Ezt az új logot és arculatot teljes egészében magaménak érzem. Tökéletesen szimbolizálja a mostani énemet és az ékszereimet.

A panyizsuzsi 6. születésnapja alkalmából

ma minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk!

Használd a SZNAP6 kuponkódot a webshop kosarában.

Az akció kizárólag a webshopban érvényes a 2013. december 10-én leadott megrendelésekre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. K.Ági

  2013. december 10. @ 16:01

  Szia Zsuzsi,
  Nagyon tetszik az új design, valóban “felnőttesebb” – ugyanakkor megmaradt a játékossága, ami minden felnőttet fiatalon tart.
  Gratulálok – atya ég, már 6 éve!!!
  Szeretettel,
  Á.

 2. 2. Ferenc Luca

  2013. december 10. @ 16:15

  Boldog születésnapot!

 3. 3. panyizsuzsi

  2013. december 10. @ 19:44

  Ági, Luca! Köszönöm, valóban ez volt a cél, hiszen ez a logó valóban arról szól, ami a panyizsuzsi most!

 4. 4. jikka

  2013. december 10. @ 20:26

  gratulálok az elmúlt hat esztendőhöz, és kívánok még sokszor hatot!
  (és hogy pont a névnapomon, ez külön öröm nekem) :-)

 5. 5. Nemeth Aliz

  2013. december 16. @ 10:49

  Gratulalok!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: