A gyémántfúró és én

Múltkor a védőszemüveges posztom után Vattacukorhajú lány megjegyezte, hogy Ő teljesen meglepődött, mikor megnyitotta a blogomat. Hogy kerül ide egy szemüveg? Azután elolvasta és megértette. Azt hizem ezzel a poszttal is nagy meglepetést fogok okozni.

Most jöttem be a postaládától és nagyon boldog vagyok! Bár errefelé a postás nem szeret hétfőn jönni. (értsd: ha nincs kedve hétfőn nem jön!) ma jött és hozott hozzánk levelet.

Ez volt benne egy gyémántfejű üveg fúró feltét. Ezzel lesznek a Kamchatkás üveggombok kifúrva. Persze ez nem kis munka, mert üveget fúrni nem egy egyszerű dolog. Ha az ember nem elég óvatos akkor vagy az üveg, vagy a fúrófej bánja. Így volt ez az előző fúróval is. Én ez a kis kütyü nem csak drága (ugye itt gyémántról van szó!), hanem még nem is lehet mindig kapni.

Én egy ilyen fúrótól nagyon boldog tudok lenni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Mónika

  2009. január 26. @ 13:28

  Hűha:) izgin hangzik! én is így szoktam örülni mindenféle eszköznek!
  kíváncsian várom a kifúrt gombokat!

  lesz kép gyémántról is? ;)

 2. 2. Timici

  2009. január 26. @ 17:56

  a postás felénk sem jön hétfőn soha, de azt hittem, hogy csak a mienk ilyen kis “kényelmes”

  örülök, hogy örülsz, az az igazi mikor az ember minőségi dolgokkal tud dolgozni, mert akkor egyrészt sokkal könnyebb az élet másrészt olyan lesz, amit készítessz, mint amilyennek elképzelted. Jó munkát és csodás gombokat kívánok!

 3. 3. Theia

  2009. január 27. @ 15:27

  Nahát, azt hittem, hogy “füles” gombok lesznek!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: