A highboard – retro mánia

Aki ismer, tudja, hogy szenvedélyesen szeretem a retró stílust. Természetesen nem mindent, hanem válogatottan, az igazán modern, kortalan darabok dobbantják meg a szívemet. A helyzet az, hogy az ilyen darabokra pedig vadászni kell. Vadászterületnek elsősorban a vaterát használom, de szeretem az ecserit is. Van azonban egy bolt, ami nem a vadászatra való, mert ott majd minden tárgy olyan, amit a lakásomba tennék. Ez a MÖBELKUNST.

Néhány hete, mikor megtudtam, hogy megint WAMP-os napon lesz a vásáruk (ha nem árulnék a WAMP-on, akkor reggel a Möbelkunstba mennék,utána, meg a WAMP-ra. :-) megnéztem a honlapukat. Ahol egy csodás highboardot (magas komódot) találtam. Azonnal átküldtem a levelet a férjemnek, majd a bolt tulajdonosától újabb, ekkor már belső képeket kértem. Végül a férjem tetszését is elnyerte a bútor és az ötlet, hogy kicsit szebb lesz a lakás.

A héten autóba pattantunk és elmentünk a bútorért. Hazaérve átrendeztem a nappalit. annyira belelendültem, hogy 24 órán keresztül be sem kapcsoltam a laptopomat, ami nálam igazán ritka. Ilyen lett!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Zsuzska

    2010. március 05. @ 10:31

    Megihlettél! Én is akarok narancssárgát! :)

  2. 2. Nelli

    2010. március 05. @ 22:11

    Nagyon jó az összhang:) Ötletes, egyedi, barátságos…

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: