A mi babaszobánk

Múlt héten a babaszoba terveknél hagytam abba a blogbejegyzésemet. Ma azonban már a konkrét képeket hoztam Nektek megmutatni.

Az első lépés az átrendezés és a bútorcsere volt. A fésülködő asztalt kivittem az előtérbe, a helyére került a kiságy. Az ágy mellé tettem a türkiz-ezüst fotelt, ami jó szolgálatot tesz majd etetéskor. Az ágyba találtam itthon egy horgolt szürke takarót, amit rózsaszín és lila virágok díszítenek. Régebben vettem az ebayen. Színeiben mintha ebbe a szobába készült volna.

Szükség volt még egy bútorra: az előtérből behoztam egy nagy bőrbetétes retro komódot. Ez pont elég nagy, hogy elrejtse a baba összes ruháját és a tetején elférjen egy pelenkázólap, a legszükségesebb dolgokkal együtt. A pelenkázólappal már óriási gondban voltam. Nem szerettem volna valami babafigurás pasztell rózsaszín darabot tenni az egyre szebben formálódó baba-hálószobába. Rengeteg helyen próbáltam valami visszafogott és letisztult darabot keresni, sokáig sikertelenül. Végül belebotlottam egy egyszínű ezüstbe! Tökéletes.

Textilpelenkákhoz és a legfontosabb apróságok a tárolásához a komódra kosarakat és egy tálat szereztem be a JYSK-ből. Az egyik pink a másik lila. Ezeket a pelenkázólap mellé tettem.

Került még egy dolog ebbe a szobába mobil az ágya fölé. Egy igazi letisztult darab, üvegből. A babasarok színei jelennek meg benne. Ezt nem keresetem, nem kutattam webshopokban és bababoltokban, hanem én terveztem, kísérletezgettem és végül én készítettem el az Ő kis birodalmába. Ez a panyizsuzsi mobil, a modern letisztult enteriőrökbe való örökmozgó.

A panyizsuzsi mobil hamarosan 4 színkombinációban is kapható lesz a panyizsuzsi webshopban!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Horváth Gyöngyi

  2012. november 19. @ 15:50

  Nagyon szép lett,gratulálok még egyszer is :)

 2. 2. Györgyi

  2012. november 20. @ 12:47

  Végül hol találtad a pelenkázólapot?
  Hasonló “problémával” küzdök, nem szeretnék macis-nyuszis-zsiráfos-virágost. :)

 3. 3. panyizsuzsi

  2012. november 20. @ 13:22

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: