A piros meg a szív

Ha Valentin napra gondolok kér dolog jut eszembe: piros és szív. Persze a kettő nem kell, hogy együtt járjon! Sőt nekem a kettő együtt kicsit sok is. Ezért most egy olyan ajándékválogatást csináltam Nektek, amiben a legtöbb ajándék vagy piros vagy szíves. No, azért akad egy néhány kivétel!

Kedves férfi Olvasóim! Lehet válogatni, lehet kattintgatni, rendelni, hogy pénteken meg tudjátok dobogtatni valaki szívét!

valentin_nap2014

1. Body Shop rózsaszín grapefruitos tusfürdő – 1.690 Ft – The Body Shop
A kedvenc tusfürdőm! Nagyon szeretem az illatát, ezt a fanyar friss citrusos csodát. Sosem elég belőle!

2. Szív alakú kekszkiszúró készlet – 1.290 Ft – Gasztroshop
Ez egy dupla vagy semmi ajándék. Hiszen van, aki nagyon nem szeret háztartási eszközt kapni ajándékba. (Például én sem!) Azonban ha valaki ilyet ad, akkor maga is jól jár, hiszen a megajándékozott remélhetőleg használni is fogja…

3. Selyemsál szívekkel –  – silkandmore
Borody Kriszta selyemsáljai mindig elvarázsolnak. A közös Budapest kollekciónk után, Kriszta most egy Valentin napi meglepetéssel rukkolt elő!

4. Csupaszív póló – $26.95 – gap
Szeretem a GAP pólóit. Ezt a webshopjukban találtam, igazán Valentin napi!

5. Piros panyizsuzsi MONO+ gyűrű – 4.200 Ft – panyizsuzsi
A piros ékszer számomra alap: gy piros gyűrűre mindenkinek szüksége van. Ennyi!

6. Öv szívekkel – 990 Ft – HM
Filigrán kis darab az a szívekkel átluggatott vékony piros öv. Szerintem csodás kiegészítője lehet egy kettesben eltöltött vacsorának.

7. Szív alakú tányér – 2.155 Ft – Sandbury
Ha otthon ünnepled a Valentin napot és főzöl valami finomat, akkor ebben a tányérban tálald. Egy csokor virág az asztalra és máris ünnepi a hangulat!

8. Vászontáska szívekkel – 2.600 Ft – bimba
Bimba dolgait nagyon szeretem. Ez a táska is szív mintát kapott, mégsem hivalkodik. Pontosan ezért nem csak Valentin napon lehet viselni, hanem az év összes többi napján!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: