A ruhatárad 10 legfontosabb darabja

Évszak váltáskor minden nő vásárlási lázban tör ki. Vásárol egy csomó ruhát és reggel ott áll a szekrény előtt, nincs mit felvennie.  Ugye ismerős ez az érzés?Ez a bejegyzés arról fog szólni, hogyan vethetsz ennek örökre véget!

A nincs mit felvenni érzésnek legtöbbször az az oka, hogy a nők érzelmileg vásárolnak és nem gondolnak közben a ruhatárukra. Így lesz egy nagy egyveleg és a probléma ottmarad. nincs mit felvenni, pedig a szekrény csordultig van ruhákkal. Az első lépés, hogy amit tényleg nem hordasz selejtezd ki! És nézd meg, jól, hogy mi maradt. vásárolni csak ezek után menj el!

Érdemes arra törekedni, hogy legyen jól megválasztod alap ruhatárad  és ezt kiegészítőkkel (cipő, táska, öv) kombináld. Ez sokat fog javítani a helyzeten! Ha a szekrényedben van néhány sál, ékszer és máris tökéletes az öltözködésed. Arról nem is beszélve, hogy a pénztárcádat is kíméli ez a megoldás, mert sokkal olcsóbb, ha kiegészítőkkel variálsz, mintha egy új kosztümöt veszel!

Íme a részletes recept:

fekete ruha: Ez az ami szinte bárhova felvehető. Egy klasszikus zakóval az irodába, kicsit elegánsabb kiegészítőkkel hangversenyre és lakk körömcipővel és táskával meg koktél partira. Az örök jolly joker!

ballonkabát: Ha kicsit hűvös van, ha fúj a szél, egy drapp ballonkabát mindig jól jön!

elegáns nadrág: Egyenes vagy kicsit bővített szabású legyen, de sosem mintás

szövet szoknya: Egy vastag szövet szoknya kulcsfontosságú. Itt is az egyszerűségre és a kiegészítők használatára bíztatok mindenkit. Egy szoknya annyi ruhával ér fel, ahány féle harisnyát tudsz hozzá felvenni. A harisnyát pedig érdemes úgy megválasztani, hogy színben és stílusában a felsővel harmonizáljon!

blézer: Akár kabátként is hordhatod. Bármihez veszed fel egy sál és egy jó táska mellé

egyszerű szabású, klasszikus fehér blúz: Ezt ár az iskolába beléd nevelték, de hidd el a fehér blúz azóta sem ment ki a divatból.

színes vagy mintás felső: Ebből érdemes kicsit elegánsabbat választani valahol úgy a poló és a fehér blúz között.

tökéletesen illeszkedő famer: Egy jó szabású farmer aranyat ér. Ez a ruhadarabod a legsokoldalúbb. Felveheted egy fehér blúzzal és a magassarkúddal, de egy polóval és edzécipővel is kombinálhatod.

remek kardigán: Személy szerint a feketére vagy szürkére szavazok. Ez az, ami minden ruhatárhoz passzol.

szabott póló: Kinek ne lenne farmeros napja? Lehetőleg ahhoz se a legócskább, kinyúlt pólóidat vedd fel. Egy csinos egyszínű poló, egy kardigán é néhány kiegészítő és máris remekül, de mégis kényelmesen nézel ki!

+1 rengeteg kiegészítő: ékszerek, sálak, táskák

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: