Ajándékeső panyizsuzsinál!

Az égből a napokig hulló áldásról az egyik kedves ékszerem jutott az eszembe: a DROP fülbevalók, mint megannyi színesen tündöklő esőcseppek jelentek meg a képzeletemben…

Nincs olyan borús, szomorú nap, amit ez a cseppnyi gyönyörűség ne tudna feldobni!

Ha szeretnéd jókedvűen tölteni a legszürkébb napokat is, akkor válassz egy hozzád illő szépséget!

Most különösen érdemes, hiszen exkluzív ajándékokat kapsz hozzá!

Úgy gondolom, hogy nehéz egyetlen árnyalat mellett elhatározni magad, hiszen a 10 csodás színből, talán több is megtetszik! Szeretném megkönnyíteni a döntésedet: ha 2 pár DROP fülbevalót vásárolsz, akkor egy elragadó papírtasakban juttatom el hozzád, sőt még rejtek bele más ajándékokat is!

Praktikus vászontasakban találod majd a két pár üvegcseppnyi örömöt a kedvenc színeidben, hogy felderítse a napodat, a megjelenésedet és Téged! (Legalább 10 éven keresztül, hiszen ennyi garanciát vállalok minden darabomra!)

Csupa csajoknak való, hasznos dolgot teszek bele a csomagodba a fülbevalók mellé, például: pici pink csipeszt, zászlós gémkapcsot, egy számomra kedves motiváló idézetet, és egy extra meglepetést, ami most még maradjon titok… :)

 Csak néhány kattintás, és máris úton lesz hozzád a kis „szeretet” csomag, amitől garantálom, hogy esőben is jó kedved lesz!

Nincs más dolgod, mint ide kattintani!

Válaszd ki a megfelelő színű fülbevalókat és rendeld meg!

Aztán küldöm az egész csomagot, hogy már holnap viselhesd!

vasarolj_most_gomb-real_pink.jpg
A kedvezmény kizárólag 2015. október 29.-én éjfélig a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! Kizárólag a fent megnevezett akciós ékszerekre érvényes!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: