A műhely egy állomás

Akik régebb óta követik a panyizsuzsi blogot, bizonyára tudják, hogy honnan indultam. Üveges család. Hobbi. Kemence. Vállalkozás. Kemencék. Az első munkatárs. Munkatársak. Mindez három és fél év leforgása alatt. Most pedig itt a műhely.

Ezalatt a három és fél év alatt mindig csak egyet léptem előre. Mindig arra az egyre vágytam, arra készültem és el is értem. Mára már megfakultak a képek, azonban ha jobban visszagondolok, eszembe jut az a pillanat, mikor a futár felhívott, hogy elmondja, hogy ma fogja kiszállítani a kemencémet. Nagy izgalommal és várakozással töltött el, amikor beadtam a saját cégem papírjait a cégbíróságra. Óriási dolognak éltem és élem meg a mai napig is. Egy cég, ami egy álom, hogy én irányíthatom, én határozhatom meg a célokat, én választhatom ki, hogy kivel dolgozzak, ugyanakkor felelősség, mert minden hónapban be kell fizetni az adókat, ki kell fizetni a munkatársakat. Élesen emlékszem még arra a pillanatra, mikor az első munkatársammal kezdtem el dolgozni. Nem volt egyszerű legbelül megemészteni, hogy most már nem minden az én kezemben van. Az eszem azért tudta, hogy igen, Ő egy profi ember és profi módon fogja a panyizsuzsi rá eső részét vinni. Második, harmadik… ezek már könnyebbek voltak.

Most pedig itt a következő nagy álom, vágy és cél. Móni, aki a panyizsuzsi marketingjén dolgozik, feltette nekem a kérdést januárban, hogy mi panyizsuzsi álma. Meg kell mondanom, hogy a tavalyi év sikereinek eufórikus hangulatában nem tudtam válaszolni erre a kérdésre. Abban a pillanatban nem volt álmom. Mérges lettem magamra. Nem dolgozhatok úgy, hogy nincsenek álmaim, vágyaim. A dühöm két napig tartott, akkor kipattant a fejemből egy akkor még távoli álom. A műhely, ami elérhetetlennek tűnt, de amiért érdemes dolgozni. A műhely, ami most még előttem van, ami most talán még kicsit megfoghatatlan, de elérhető. Gondolataimban már nagyon erősen létezik és szinte érzem, hogy ott ülök és rajzolok, üveget vágok. Hiszem, érzem és tudom, hogy valóra fog válni. Most minden idegszálammal és porcikámmal erre koncentrálok. Ez a következő lépés, ami szépen bele fog illeni a fenti sorba, mikor elkészül.


A panyizsuzsi padlás terveit Hefelle Karolina az A+ Stúdió vezető tervezője készítette.

A műhely először csak a gondolataimban élt, majd papíron és most a Budapest Bank Valóraváltó pályázata segítségével hamarosan megvalósulhat. Ugyanis a Budapest Bank lehetőséget ad egy magánszemélynek és egy vállalkozásnak valóra váltani az álmait. Akire a legtöbben szavaznak a Facebook-on, ő fogja megkapni az 1 millió forintot. Abban, hogy én nyerjem meg ezt a pályázatot, nagyon sokat tudsz segíteni. Naponta egyszer tudsz leadni szavazatot, amivel a műhelyt támogatod, hogy továbbra is sok szép ékszer és üvegtárgy kerülhessen ki onnan. Nyerjük meg együtt ezt a pályázatot!

kattints és szavazz most és minden nap!

Minden nap egy szavazatot tudsz leadni a panyizsuzsira!

Szavazás menete:

A szavazáshoz Facebook regisztrációval szükséges rendelkezni, majd klikkelj a linkre és szép sorban az alábbi feliratokra, gombokra:

  • engedélyezem
  • like
  • szavazás ötletek
  • vállalkozások ötletei
  • napi toplista vagy ötlet toplista (az utóbbinál alul lehet lapozni)
  • Panyi Zsuzsi mezőben SZAVAZÁS
  • Share / Megosztom – akkor a barátaid is fogják látni a FB-on
  • Minden nap szavazhatsz egyszer, amit előre is nagyon köszönök!

A második alkalomtól már egyszerűen csak a fenti linkre kattintva fog menni. Esetleg még egy “tovább”gombra kell kattintani, hogy eljuss az ötletemhez! Köszönöm, hogy segítesz a műhely építésben!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: