Alvásidő

A gyerekeimmel nagyon szigorú vagyok az alvás tekintetében. Nálunk 1/2 8-kor fekvés van, ha törik, ha szakad. Szükségem, szükségünk van az estére a férjemmel együtt.

Sok időn át minden éjjel 8-12-ig csináltam a saját dolgomat. Tanultam, diplomáztam, építészként rajzoltam, a neten olvastam és tanultam marketing és vállalkozás fejlesztési stratégiákat, kitaláltam az új ékszereket és még néha a házimunkára is jutott idő. Ennek lejárt az ideje! Az elmúlt héten valahogy jelzett a szervezetem, hogy elég. Nem bírtam fenntmaradni. Elekezdtem időben efeküdni, de így nagyon sokmindennel lemaradtam.
Napok óta nem jutott idő fontos és sürgős dolgokra, megrendelések és az adminisztráció járt egész nap a fejemben. NEm jutottam egyről a kettőre, pedig két komoly projektünk fut:

 • egy “magyar-multi” egyik részlegének mi csináljuk a céges ajándékát Karácsonyra
 • a Calasanctius Training Program adománygyűjtő vacsoráját szponzoráljuk, ahol ékszerek kerülnek árverésre és Év Embere pakett is készül a rendezvényre

Ennek ellenére soha nem volt 2-3 órám egyben, úgy, hogy senki ne zavarjon és végre pontot tegyek a sok félig megrajzolt i-re.
Ma azt mondtam, hogy vége és délután kaptam 3 órát a családtól. Beültem a szobámba és nekiestem a legfontosabbaknak. A három óra többre volt elég, mint gondoltam. A végén még rendet is raktam az asztalon!
Örömömben átmentem a barátnőmhöz beszélgetni. Néha ki kell szakadni a gyereknevelésből és a háztartásból. Olyan jól esik most tiszta lappal kezdeni ezt az új hetet, különösen, hogy erre csak egy napot lehetett rápihenni és 3 napban kell megoldani 5 nap feladatait.

Jó éjt, megyek aludni!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...8 hozzászólás van eddig

 1. 1. Katbo

  2008. október 20. @ 06:48

  Teljesen osztozom veled ezen az “időhiányos” problémán. Én is úgy érzem, hogy minimum 28 órából kellene, hogy álljon a nap. Éjfél előtt sosem fekszem le. Reggel 1/2 7- kor kelés, már alig várom az őszi szünetet.

 2. 2. Babó gyöngyművek

  2008. október 20. @ 07:21

  Legyen jó a heted!!!!

 3. 3. krisztina maros

  2008. október 20. @ 09:59

  csatlakozom az időhiányos anyukák klubjához… maximálisan együttérzek és gratulálok az így is megvalósult gyönyörűségekhez! nagyon szépek az ékszerek, további sok erőt, még több időt és egészséget (ami elengedhetetlen) kívánok az alkotáshoz!

 4. 4. helen

  2008. október 20. @ 10:21

  Ilyen rend az asztalomon utoljára… nem is volt soha :D

 5. 5. Kicsoda

  2008. október 20. @ 13:53

  Hat akkor en is csatlakozom. Eddig meg `konnyu` volt, mert a delutani alvas alatt dolgoztam, de ugy tunik annak vege. Nalunk 1/2 9 kor van fekves es igen ejfel elott nekem sem sikerul agyba kerulnom:-)

 6. 6. Zsofi

  2008. október 20. @ 14:43

  Most találtam rá a blogodra!
  Fantasztikus!
  Üdv,
  Zsófi
  http://www.erms.hu

 7. 7. panyizsuzsi

  2008. október 20. @ 16:37

  Nahát nem gondoltam voln, hogy ez a postom ekkora sikert arat!

 8. 8. Julcsi

  2008. október 22. @ 10:25

  De még mekkora sikert:-)
  Én kb. 1 éve vettem észre magamon az alváshiányt. Régen éjfélig ébren voltam, elvégeztem a házimunkát, aztén 4-5-kor keltem és “élvezkedtem”. Persze akkor még nem voltak iskolás gyerekeim…

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: