Ami a blogból kimaradt: padlás ajtó

Írtam idén néhány olyan blogbejegyzést, ami valami miatt nem jelent meg itt a blogon. Aztán aktualitását is vesztette. Nem töröltem ki. Most Karácsony és szilveszter között közzé teszem őket, ami idén a blogból kimaradt címmel. Olvassátok szeretettel!

A műhelyem legkedvesebb eleme a pink istállóajtó! Ez volt az egyik első dolog, amit eldöntöttem a műhellyel kapcsolatban. már a legelső Padlás Mese bejegyzésben is írtam róla.

Az istálló ajtó pink. Padlástérbe pont ideális, hagyományos ajtó el sem férne. Környezetbarát és olcsó. Használt építési pallóból készült. Nem lett csapolva, glettelve, csak pinkre lefestve. Pont ez adja a báját.

Ez volt az utolsó pont az I-n. A műhely már készen állt, a lépcsőahelyén volt, mikor megérkezett az ajtó. Nehéz volt,hárman cipelték. Az emeletre felvitték. Éppen elfért a lépcsőházban. A padlásra indultak. Az ajtó nem fért. Próbálták több irányból. Egyenesen, majd döntve. Nem ment. Csak néhány centi hiányzott. Leszereltek pár lépcsőfokot. Már csak milliméterek hiányoztak. A fal már pink volt, az élek koptak. Egyszer csak az ajtó megindult. Sikerült!

Ő a szomszédunk, aki az ajtóhoz öltözött ezen az emlékezetes napon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: