Ami minidg eltűnik…

Emlékszem, mikor iskolás voltam a Nagyi minidig elvitt március 15.-én a múzeumkertbe meghallgatni a Talpra Magyart! Emlékszem, ahogy ünneplőbe és az akkor divatos fehér csipkés térdzokniba öltöztem és kokárdát tűztem. Azonban ezek a korárdák évről évre elkallódtak a varródoboz mélyén. Mindig legalább eggyel kevesebb volt,mint ahány családtag.

Aztán felnőtt lettem, saját varródobozom lett, de a kokárdák abban is eltűntek. Egyik évben csináltam egy francia medált. A fiam ránézett és megkérdezte, magyart nem csinálsz. Így született a patrióta kollekció. Azóta nem varrunk évente szalagból kokárdákat, hanem mindannyian panyizsuzsi patrióta kokárdát használunk és a következő tavaszig az ékszeres dobozban tartjuk őket. Azóta egy sem tűnt el!

Közeleg március idusa a panyizsuzsi műhelyben is! Ismét a webshopba került a panyizsuzsi patrióta kollekció, amiben már nem csak egyedi darabokat hanem igazán patrióta szetteket is találsz! Sőt ezen a héten minden patrióta ékszert is tartalmazó megrendelésre ingyenes szállítás van. Ne feledd el kiválasztani a pénztárban az ingyen szállítás opciót!

Az akció 2012. március 11-ig érvényes!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: