Amszterdam! Jövök!

Pörgős hetek, átdolgozott éjszakák vannak mögöttem. Azonban hétvégén kicsit “kipihenem” magam.

Szeretek utazni és szeretek tanulni. Évente néhány alkalommal szeretek külföldi konferenciákon részt venni. Tavasszal Koppenhágában jártam. Ezt a hétvégét azonban Amszterdamban fogom tölteni. Holnap, a hajnali géppel repülünk a Meet The Blogger blogkonferenciára. Igen, repülünk. Most nem egyedül utazok, hanem Rékával, a panyizsuzsi csapat legújabb munkatársával. Réka néhány hete kezdett a panyizsuzsinál és az angol nyelvű bold.color.glass blogomat segít újra indatani. A közös munka kezdetén úgy gondoltuk, hogy elmegyünk és meghallgatunk sok kiváló bloggert, hogy tanuljunk tőlük.

borond

Hosszú hétvége lesz, jó korai keléssel, hiszen a fapados repülőhöz 5.20-ra Ferihegyen kell lennünk, az extra-mini bőröndjeinkkel. A pink fapados bőröndöm azonban nem kell, hogy fapados ruhatárat rejtsen. Mind minden utazás alkalmával most is úgy terveztem meg a 3 nappali és egy bulizós szettemet, hogy lehetőleg minden mindennel harmonizáljon és így minimális mennyiségű ruhát kelljen vinnem. (A pakoláskor arra is kell gondolni, hogy egy konferenciáról hazafele  mindig sokkal több a csomagom. Rengeteg jobbnál-jobb design tárgyat, katalógust kap ilyenkor a konferenciára járó blogger.) Ehhez még én is szoktam néhány könyvet hozzávásárolni. Ez már pontosan elég ahoz, hogy visszafele ne férjek be a bőröndbe. Vissza a ruhatárhoz…

#mtbams outfit plans

Hollandia nem a kellemes és száraz időjárásáról híres. Így alapradabnak egy őszi burgundi GAP nadrágot választottam és e köré építettem a többi kiegészítőt, 3 napra egyetlen nadrág pontosan elég. Ebben fogok odafele és haza is utazni. A konferencia napjára egy ruhát viszek magammal. Az esti partira a bordó nadrágot egészítem ki egy flitteres felsővel. Második estére egy régi ZAGABO arany lurex ingruhát viszek  fekete panyizsuzsi gombokkal. Ehhez biztosan fekete harisnyát és körömcipőt fogok felvenni! Ezeket e meglévő gardróbomból válogattam össze. Azonban minden utazáshoz szeretek valami új darabot vásárolni is. Most kabát ügyben újítottam. Vettem egy kicsit motoros, kicsit nőies bőrdzsekit. Utazáshoz és esős időre egy fekete bokacsizmával készülök, míg a konferencián a pink balerinámat tervezem viselni. Mindkettő a Vagabondtól van. Az ő cipőik az elmúlt években nagyon bejönnek nekem. Mind stílusban, mind a kényelem szempontjából ezek a kedvenc cipőim.

A hétvégén mindenképpen kövessetek az instagramon, mert az utazásról rengeteg képet fogon Nektek mutatni!

 

#mtbams outfit plans

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: