Anyák napi jótékonykodás

A héten elején megjelent Lengyel Zsuzsival közös új kollekciónk, jövő hét végén pedig már itt is az Anyák Napja. Facebook oldalunkon már volt aki tett is rá utalást, hogy Ő bizony egy Intuíció ékszert szeretne. (Réka! Remélem elküldted a webshopból a kívánságlistádat a férjednek és a gyerekeknek! ;-)

Most egy nagyon különleges Anyák Napi akciót eszeltem ki. Nem lesz kedvezmény, nem lesz ingyen szállítás. Mégis ajándékot adok. Nem Nektek, hanem Veletek! Nem akárkiknek, hanem az Őrzők Alapítványnak.

Az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa. A Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyul minden második daganatos és leukémiás beteg gyermek Magyarországon. Az Alapítvány legfontosabb célja a Klinikán gyógyuló súlyosan beteg gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása.

Őket nem véletlenül választottam ki. Régóta figyelem a munkájukat, személyesen ismerem azokat az embereket, akik nap, mint nap sokat tesznek a gyerek gyógyulásáért vagy éppen az alapítványért. Tudom, hogy a pénz itt valóban jó helyre kerül.

Ezért mától Anyák Napjáig, azaz 2013. május 5-is beérkezett rendelésink 10%-át az Őrzők Alapítványnak utáljuk át!

Vásárolj most a webshopban és segítsünk együtt! Benne vagy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. K.Ági

  2013. április 30. @ 10:36

  Szia Zsuzsi,
  Örülök, hogy ilyen szép és nemes ötleted támadt. Kívánok minden beteg gyermeknek mielőbbi gyógyulást és kitartást a szülőknek, sok erőt a megpróbáltatásokhoz! És köszönet minden ott dolgozó és önkénteskedő ápolónak-orvosnak!
  Valóban eltörpülnek a problémák ilyen sorsok láttán…
  Szeretettel,
  K.Ági

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. május 05. @ 21:47

  A Tűzoltó utcában valóban fantasztikus orvosok, emberek dolgoznak és az Alapítvány támogatása valóban célba ér!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: