ARANY az új szín!

Kamaszkorom óta nem szerettem az aranyat. Sem ékszerben, sem másban. Mindig “ezüstös” voltam. Az arany számomra a régit, az öreget és az ódivatút jelentette. Ezzel szemben az ezüst friss volt és üde, egyfajta letisztultságot, már-már sterilitást jelentett. A sok ezüstből azonban elegem lett. Túlzottan tisztává és kiszámíthatóvá vált az egész. Élet kellett a fémekbe és ezt sokkal inkább megtalálni egy aranyban. Sőt az aranynak megannyi változata van. Létezik fehér és sárga, sőt még vörös arany is. Ez utóbbinak a finomabb verziója, a rózsa arany (rose gold) egyre inkább kezd divatba jönni, mind a lakberendezés, mind a divat keretein belül. Így elkezdtem arany kiegészítőket beszerezni!

aranylaz01

ENIHORN arany minimini – Minden ezzel kezdődött. Egy éve elkezdett izgatni ez a szín. Gondoltam veszek néhány arany kiegészítőt, és ezzel a táskával kezdtem. Szerelem lett belőle!

arany karkötők – a táskához azonnal szükségem volt néhány kiegészítőre. Először egy karkötőt vásároltam hozzá valamelyik fast-fashion üzletben. Azóta is ezt viselem, sőt előkerült egy régi darab is, amit szintén nagyon szeretek hordani.

arany IPhone6 – megszállott Androidos voltam. Persze a kamasz fiam halálra szekált vele. Néhány hónapja elérkezett a telefoncsere ideje és a remek alkalom, hogy márkát és operációs rendszert váltsak. Először szokatlan volt, de aztán megszerettem. Még nincs az a hasraesős érzés az almás eszközökkel szemben. Utána fogok még nézni néhány dolognak, hogy mit és hogyan lehetne rajta használni, ami megkönnyítené az életemet. Most a lgtöbbet használt alkalmazásom az Instagram. Ott dokumentálom a panyizsuzsi és a saját életemet!

arany kosár – ezt a kosár még tovább megmunkálásra vár, hiszen nem kosárként fog továbbélni a nyaralóban, hanem lámpabúra lesz belőle és ígérem, amit elkészülök vele egy külön blogbejegyzésben fogom megmutatni, hogy hogyan készítettem el és milyen lett!

rózsa arany aviátor napszemüveg – évek óta egy fekete, műanyag keretes nagy napszemüveget hordtam. Idén egy kicsit könnyedebb darabra vágytam. Akkor találtam a mostanira. A rózsaarany kerete mellett szeretem benne, hogy kékesen csillogó üvege van. Ez nekem mindig a Balatont a napsütéses nyári napokat idézi, még akkor is ha éppen itthon vagyok és dolgozok.

Mindezek beszerzése és viselése közben beleszerettem az aranyba, és felettébb kínos lenne ehhez a sok aranyhoz ezüst panyizsuzsi ékszert hordani. Gondoltam egy nagyon és készítettem néhány mintadarabot! Egész nyáron hordtam őket, a kedvenceimmé váltak, ezért úgy gondolom veletek is hamarosan megosztom őket!

Hamarosan elkészülnek az első arany gyűrűalapos panyizsuzsi gyűrűk!

A mintadarabokról készült fényképet most megosztom veletek és ígérem, hogy hamarosan már rendelhető is lesz az új szín a webshopban!

Frissítés! A panyizsuzsi arany és rózsaarany színű gyűrűk már kaphatóak a webshopban!

vasarolj_most_gomb-real_pink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. Adrienn

  2015. október 06. @ 11:55

  Hurrá! Érdekes,régebben én se tudtam elképzelni az arany kiegészítôket, aztán szép lassan beléjük szerettem.

 2. 2. Anita

  2015. október 06. @ 18:06

  Én nagyon örülök, mindig is inkább aranyat hordtam. :)

 3. 3. panyizsuzsi

  2015. október 07. @ 11:21

  Annyi visszajelzést kapok erre az új színre itt és a FB-on is! Nagyon örülök, hogy ennyire várjátok, ígérem, hamarosan érkezik!

 4. 4. Rena

  2015. október 07. @ 20:59

  Tetszik! :D Inkább ezüst párti vagyok, de az arany se rossz :)

 5. 5. panyizsuzsi

  2015. október 07. @ 21:13

  … és ez nagyon különleges arany lesz!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: