Az én szeptemberi Marathonom

2013-09-11 12.34.32

Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de vége. Lefutottam a saját köreimet, a szeptemberi marathonomat, mert nekem az iskolakezdés felér egy marathonnal.

Már augusztus utolsó hetére sem terveztem több napos családi programot. Vihar előtti csend, készülődés. Gyerekek szekrényének átnézése: mi jó, mi nem. Mi megy a Nagyihoz javításra, a tesó szekrényébe, vagy a padlásra, míg a következő bele nem nő. Listaírás, kinek mi hiányzik. Bevásárlás. Amit lehet online intézni, azt ott is intézem. A gyerekeknek első körben a Ruhafalváról vásároltam, a maradékért mentem csak boltba.

Elkezdődött az iskola. Három iskolás, egy elsős: három nap alatt, három szülői. Hurkapálca. spirálfüzet, betűtartó. Zeneiskolai beiratkozás. Közben végtelenségig tartó tankönyvkötés. … meg betűvagdosás.:-(, de vége. Kész vagyok!

2013-09-11 12.33.25

Közben a panyizsuzsinál sem állt meg az élet. A nyaralás alatt a műhelyben felgyülemlett leveleknek sosem sikerült a végére érni. Akármit csináltam, 100 olvasatlan alá nem akart menni. Pedig minden nap foglalkoztam velük.

Az ősszel számos újdonság fog történni. Azok a gyűrűk, amik még a régi hátrésszel szerepelnek a webshopban, hamarosan az újra cserélődnek (előtte mindenképpen fogok szólni!). Néhány hét és minden ékszer panyizsuzsi feliratos lesz! Közben az új kollekció is készül. Bocsának kollekciók! Legalább három új kollekciónk lesz még az idén! Már alig várom, hogy megmutassam Nektek az elsőt. Most éppen fotósnál vannak, de amint visszaérnek már rendelhetitek is őket!

Végül rendeződni látszanak a dolgok. A gyerekek sínen vannak, az olvasatlan levelek száma 100 alatt és az új laptop is megérkezett a műhelybe, amit Anita, az asszisztensem fogja használni. Erről válaszol majd a leveleitekre, ezen tölti fel majd az új kollekció darabjait a webshopba és erről nyomtatja ki a borítékokra való címkéket.

Szóval lefutottam a szeptember elejei “marathonomat”. Most már jönnek a rendes, dolgoz hétköznapok! Hurrá!

2013-09-11 12.32

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: