Az én szobám: iroda és műhely

Szó, ami szó nem vagyok elégedett az itthoni műhely iroda szobámmal. Mindig van benne mit dolgozni, így magával a belső térrel nem igazán foglalkozok, ami csúnya dolog egy építésztől. Persze a hosszútávú tervek között ott van, hogy egyszer megcsinálom csodásra, olyan panyizsuzsisra, de egyenlőre csak a ráncfelvarrásig jutottam.

Most benne van a gyermekkorom fehér IKEA könvszekrénye, egy fehér-nyír asztal, meg néhány lebegő polc. Vettem már bele két széket az ecserin, meg van egy ilyen is, mint itt a képen. Még nem döntöttem el, melyik legyen itt. A két ecserist, meg az itt elhelyezett vendég fotelágyat kárpitoztatni kell. Ezen a hangulatképen egy Orla Kiely szövetet választottam, ami remekül passzol a szobában található retro kerámia tárgyaimhoz. A próbababa már ott áll a helyén, bár a lábát lehet, hogy átfestetném, meg valami szebb rudat tennék bele. Jellybeans a pontokból álló fa grafikája már csak a keretre és szögre vár!

My Home Office I.

Ami nagyon fontos az egy komód, amit csomagolásra és fotózásra használnék. Így lenne egy fix helye a fotódobozomnak, meg a lámpáknak. A komódban meg a sok.sok borítékot tárolnám. Ennek ellenére a fehér textil roló lesz az első, amit beszerzek. Így nem lesz sötét, de a fény nem fog a monitoromon megcsillanni. Utána a tárolók / dobozok következnek, amiben valamiféle szisztematikusságra és a pótolhatóságra is oda kell figyelni.

Végül is nem is állok olyan rosszul, mint ahogy gondoltam. a részleteket kell összefésülni, de azért még biztosan fogok mutatni egy pár verziót!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Theia

    2009. május 13. @ 20:12

    Húú, annyira tudom irigyelni, amikor valakinek saját műhelye van…! Ha minden jól megy, talán nyáron nekem is megoldódik ez a kérdés, csak sajna mi egy pici, lakótelepi lakásban lakunk, nekem pedig kéne kalapálnom – na nem a sütis fülbevalókhoz, hanem az ötvös ékszerekhez – ennek meg lehet, hogy a szomszédok nem fognak örülni. :-(

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: