Az év legnagyobb panyizsuzsi akciója!

2013 SS

A panyizsuzsi webshopban minden hó 30-án  bizonyos ékszereket egy teljes napon át 30% kedvezménnyel lehet megrendelni.  Ma az egyik legkülönlegesebb ékszereinket a lengyelzsuzsival közösen tervezett INTUÍCIÓ kollekciót adjuk 30% kedvezménnyel! Szerezd be és variáld őket!

A DUO karkötőkből jelenleg 15 féle színvariáció található a webshopban. A karkötők nevében található első szín mindig az alapkarkötő felső színét jelöli, míg a második a bőröddel érintkező alsó rész színe. A webshopban minden karkötőalap azonos színű VARIO bőrrel és 3 VARIO üveggel van felszerelve. Ha más színű üvegekkel kéred a karkötődet, akkor a pénztárban írd meg a színeket az üzenet panyizsuzsinak mezőbe! A DUO karkötőt további VARIO üvegek és bőrök segítségével végtelen variációjú ékszerré tudod változtatni, ami a ruhatárad minden darabjával tökéletesen harmonizál!

A kedvezmény érvényesítéséhez a Kosárban bal oldalt alul “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “október30″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése”gombra!

<¤> Irány a webshop! <¤>

intuició-lengyelzsuzsi-panyizsuzsi_02

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: