Az új frizurám

Amennyire szép egy nő haja babavárás alatt, a gyerek 3 hónapos korára mindez eltűnik. Fénytelen, fakó és hullani is kezd. Én ilyenkor rohanok a fodrászhoz és egy újabb, rövidebb frizurára váltok.

Most sem volt ez másképp, igaz a frizuraváltás egy kicsit kitolódott. Sokáig hezitáltam, hogy vágassam-e vagy ne, ha vágatom, akkor mennyire. Végletekben gondolkoztam: egy icipici vágás csak éppen annyi, hogy egészséges legyen a vége vagy teljesen rövid áll alá érő! A neten kerestem és találtam remek frizurákat, amiket egy pinterest mappába pakoltam.

 

Szerettem a féloldalas frufrumat, ezt mindenképpen meg akartam tartani. Fontos volt, hogy össze lehessen fogni, mert van, amikor zavar, ha dolgozom. Az is szempont volt, hogy többféleképpen lehessen viselni, kihúzva egyenesen, becsavarva/besütve vagy éppen egy kisebb kontyban alkalmakra.

Új fodrászhoz mentem Szentendrén, mert egy pesti túra egy hajvágásért most túl sok lenne időben. Már régóta kinéztem a KincsesHaj nevű fodrászatot és most ki is próbáltam. Ezt a Frizurát István vágta és én nagyon elégedett vagyok vele. Nektek hogy tetszik?

Ha kíváncsi vagy, kattints ide és nézd meg, milyen félhosszú frizurák tetszettek meg!

Foto: OGM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ziz

  2013. május 17. @ 15:29

  Zsuzsi, nem mondanám meg az új haj láttán, hogy négygyermekes anyuka vagy. Nagyon fiatalos. Tetszik. :)

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. május 17. @ 15:44

  Ez igazán kedves hozzászólás! A gyerekek egyébként fiatalítanak, hiszen lépést kell velük tartani és ha nem teszem, kapom a megjegyzéseket. A fiam már a ruháimról is véleményt mond! :-[

 3. 3. T. Kati

  2013. május 18. @ 03:17

  Szerintem is nagyon jól áll neked ez a frizura, és tényleg fiatalít! Jó látni a kedves mosolyodat is!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: