Az üveg gomb

Egy barátnőm mesélt mindig egy iparművész lányról és a Nyári Pál utcai varrodájáról. A nála vásárolt dolgokat is megmutatta és egyre inkább kíváncsi voltam rá, hiszen nagyon igényesek voltak és tetszettek is. Karácsony előtt teljesen véletlen találkoztam először Schulteisz Mártával, aki a Kamcsatka tulajdonosa és vezető tervezője.

Ekkor tudtam megnézni a többi ruháját is, amik fantasztikusak. Ahogy elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy Mártának is tetszenek az üveg ékszereim, de leginkább egy dolog érdekelte: GOMBOK. Majd megbeszéltük, hogy egyszer beugrok hozzá. Persze ebből karácsony előtt nem lett semmi.

Múlt héten viszont csöngött a telefon kellene egy pár kabátgomb. Ma mentem el a Nyári Pál utcába, hogy megbeszéljük az üveg gombok kérdését. Fantasztikusan szép bolt, az igényes ruhák, teljesen elbűvöltek. És lesz két kabát, amik panyizsuzsi üveg gombokkal fognak záródni. Ilyen klassz emberekkel szeretek dolgozni!

Mártáról részletesen itt olvashattok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...7 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kamchatka at mákgubó

  2009. január 19. @ 15:08

  […] sikerült. Nem is akár milyet épített. 9 éve működik sikeresen. Egyenlőre lessétek meg a panyizsuzsi blogon, de hamarosan itt is találkozhattok ezekkel a szuper nőkkel! « Internet Explorer […]

 2. 2. pookah

  2009. január 19. @ 20:57

  (a mákgubóról jöttem)
  nem működik itt a bejegyzés ben a link a Kamchatkához (eggyel többször szerepel a http//)

 3. 3. panyizsuzsi

  2009. január 19. @ 20:59

  Köszi. Most már jó!

 4. 4. szentpyr

  2009. január 19. @ 23:42

  Gratulálok, jó olvasni ilyen egymásra találásokról! A bolt, vagyis a KAMCSATKA ruhák szerintem is nagyon igényesek és eredetiek! Jól fogtok állni egymásnak:)!

  Pont ma figyeltem fel a “Mákgubóra” a logó ragadott először meg, nagyon jól sikerült! A kezdeményezés pedig, remek!!! Amikor magadról írtál (nem tudtam, hogy rólad olvasok), csak pislogtam, hogy mennyi hasonlóság van az életünkben… bár én még csak két gyermekkel dicsekedhetek, de igyekszünk;)… és mire megérkezik a harmadik apróságunk, remélem legalább fele annyira lesz sikeres az én vállalkozásom, mint a tiéd:)!

 5. 5. Livus

  2009. január 20. @ 01:04

  szia Zsuzsi!
  (Most éppen) a Mamairól indulva kattintgattam idáig :)
  Miért Kamchatka az üzlet neve? Ő is benne volt anno a Kamchatka hordozókendőben? Ha igen: ne akar megint kendőket is csinálni? :-D

 6. 6. panyizsuzsi

  2009. január 20. @ 13:08

  Sok sikert Szentpyr!
  Livius: nem tudom a kérdésedre a választ, írj egy mailt Mártának!

 7. 7. vadjutka

  2009. január 20. @ 15:11

  Gratulálok!!!
  Nagyon kiváncsi vagyok a végtermékre!!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: