Bál van!

Folytassuk a bál témát, de most már beszéljünk a divatról: ruhákról, kiegészítőkről, sminkről, frizuráról!
arany

 

Ha bál, akkor fekete. Persze ez nem kötelező, de végtelenül elegáns, és mindig helytálló. Nem utolsó sorban egyszerű fekete estélyid akár több éven át is felveheted, csak mindig valami más színnel egészítsd ki. Itt most arany és aranyló pezsgő színekkel párosítottam a lágyan omló selyemszoknyát és ujjatlan fekete felsőt. Ha egyszerű a ruha, lehet nagy és feltűnő ékszert venni hozzá, de ha nagy és feltűnő, akkor csak egy legyen. Lehet nyaklánc, hosszú fülbevaló, vagy óriás karkötő, de ne mind a három egyszerre, mert nem keleti asszonyok vagyunk, akik az egész vagyonukat magukon hordják mindig a biztonság kedvéért. Aranycipőre, táskára érdemes egyszer beruházni, évekig felveheted alkalmakra; nyáron fehérrel szintén nagyon szép, és ha jól láttam az idei tavasz-nyári divat előzetesekben, megint divat lesz. A nyár viszont még odébb van, jó  mulatást a báli szezonra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Jé

  2012. január 23. @ 20:55

  Szeretem ezt a rovatot, bár kicsit jobban szeretném ha “hétköznapibb” árú dolgokból lenne összeválogatva :) (vagy csak nekem nem mindennapi a 46ezres pezsgőspohár…)
  Jó, tudom ez csak amolyan ihlet adó válogatás, de szúrja a szemem a nagy méretű táska ami nem egy kimondottan báli darab.

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. január 24. @ 20:58

  A ruhabárban nem az a lényeg, hogy pontosan ugyanazt a ruhát, pezsgős poharat vedd meg. Találni megannyi hasonló stílusú dolgot a világban, csak nincs rajta “jónevű cimke”! A lényeg a hangulat. Holnap az én báli ruhámról fogok szót ejteni, ami igazán elérhető darab!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: