Báli ruha

Egy nagyestélyi minden nő álma. Olyan igazi kislánykori álom felnőtt élethelyzetbe ültetve. Ki ne szeretné, ki ne vágyna rá. Egy igazi szép ruhára. Amit lehet, hogy csak egyszer veszel fel, de mégis. az az egy alkalom különleges és emlékezetes. Ami után lehet sóvárogni, amire lehet készülni. Kicsit olyan, mint az esküvő.

Egy báli ruha szép. soha nem hivalkodó, de elegáns. Decens. Tökéletesen illeszkedik viselőjére. Gyönörkdtet. Tánc közben kiemeli a mozdulatokat, suhan, sőt úszik a táncparkett felett.

Ti jártok, voltatok már bálba? Nektek van báli ruhátok? Írjatok, kíváncsi vagyok! Holnap az én ruhámról olvashattok!

arany-fekete 2x

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Judit Eszter

    2012. január 24. @ 20:31

    Általában sportosan, kényelemesen öltözködöm, nem is hinné rólam szerintem senki, hogy mennyire vágyom én is arra (és sztem tényleg minden nő), hogy legyen alkalmam megmutatni a báli ruhás, szépséges (még ha egyébként nem is vagyok szép) énemet. csak hát az alkalom a kérdéses, mert az szerintem kevés. én a szalagavatómon és az esküvőmön viseltem szép, báli ruhát. időnként azért sóvárogva nézem az esküvői-ruhás oldalakat, hogy micsoda gyönyörűségek vannak!

  2. 2. panyizsuzsi

    2012. január 24. @ 21:00

    Városi, iskolai iskolai bálok is nagyon jó hangulatúak. A Széchenyi Bál meg igazán jóhírű! Válassz az egyéniségednek megfelelő hangulatú bált és irány mulatni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: