Bee Kingdom – vicces üveges fiúk

Netes barangolásaim soraán találtam erre a vicces csapatra,a Bee Kingdomra. Megfogott, a róluk készült fotó és gyorsan utána néztem,mivel foglalkoznak,mit is készítenek.

A fiúk jó barátok voltak az Alberta College of Art and Design üveg szakán. Mikor 2005.ben végeztek és elhatározták, hogy nem csak a műhelyüket, hanem az egész életüket az üveg köré szervezik. Műtermüket a saját kertjükben építették fel: együt élnek és aegyütt alkotnak. Így a Bee Kingdom, nem csak egy márka, hanem egy életstílus. .

Mind iparművészeti, mind képzőművészeti alkotásokat készítenek. Készítenek közös és egyedi alkotásokat. Mindegyikben  megjelennek mind az egyéni,mind a stúdióra jellemző stílusjegyek. Életük az alkotás, egész életükben alkotnak. Kávézás közben is a tervezésről beszélgetnek,majd másnap a műhelyben valósítják meg az ötleteiket.

A névválasztássuknak (Bee Kingdom = Méh Királyság) egyrészt a energikusságukra, szinte megállás nélküli munkatempójukra, valamint a folyékony üveg és a méz közti hasonlóságra utal. A műhelyük pedig az ő királyságuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Cydonia

    2011. július 21. @ 20:43

    A fiúk együtt is laknak? Klassz…! :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: