Beköltöztünk Fibulához!

panyizsuzsi + Fibula + lengyelzsuzsi + KOKA

Erre a hétre a három fenti márka összeköltözött a Blackdoor showroomba az Iskolába és remek akciókkal vár Benneteket!

1. Zsuzsi aláírásával fémjelzett medál után elkészült a szuper-erős, törhetetlen, de állítható panyizsuzsi gyűrű. Elsőnek a MONO kollekció elemeivel fog házasságot kötni MONO+ néven. Most a kollekció, megjelenés előtt megtekinthető és a fragil, valamint az INTUÍCIÓ ékszerekkel együtt megvásárolható a Blackdoor showroomban 2013.06. 07ig minden nap 10 és 18 óra között!


2. Lengyel Zsuzsi és Panyi Zsuzsi közösen tervezett INTUÍCIÓ nevű ékszerkollekciójának karkötői szintén megtalálhatóak a showroom Summer Shopping eseményén. Ha a héten ott vásárolsz karkötőt, akkor DUO karkötőhöz ingyen VARIO üveget vagy VARIO bőr kupont kapsz ajándékba, SOLO karkötőhöz pedig további VARIO üveget féláron tudsz vásárolni.


3. A Fibula showroomban nem csak az ékszerekkel, hanem a két Zsuzsival is találkozhatsz szerdán 2013.06.05-én 16 és 19 óra között. Ezért a 2013.06.04. éjfélig leadott megrendeléseket itt, személyesen is át tudod venni, megspórolva ezzel a futárköltséget. A megrendelésnél használd a „fibula” kuponkódot és a webshop nem fog szállítási költséget számolni. Az ékszeredet szerdán Zsuzsi fogja átadni a Blackdoor showroomban az Iskolában!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: