BlogBuli: pink INTUÍCIÓ

Mint jobb oldalt is láthatod, instagramon elkezdtem megosztani az adott napi ékszereimet. Közben kíváncsi lettem, hogy Ti olvasók vajon milyen ékszereket, milyen ruhákkal és hogyan viseltek! Kitaláltam, hogy a Ti szettjeiteket is összegyűjtöm és közzéteszem itt a blogon! Ugye, van kedvetek beszállni a buliba és havonta egyszer megosztani itt a panyizsuzsi blogon a kedvenc ékszeres összeállításotokat?

Minden hónap 10-én, itt a blogon írok egy bejegyzést az én aktuálisan kedvenc ékszerekkel kiegészített szettemről. A bejegyzés alján található részben bárki megoszthatja a saját ékszeres szettjét. Aztán, akár egy buliban, körbe lehet járni, nézegetni és kommentelni lehet mindenkiét.

Ez a hét rólad szól a panyizsuzsi blogon!

Az aktuális kedvenc: az INTUÍCIÓ, amit Lengyel Zsuzsival közösen tervezünk. Legjobban a pink narancs kombinációt szeretem, de gondolkozunk rajta, hogy új színekben pompázó bőrökkel és üvegekkel bővítenénk a kollekciót! Ez a kollekció annyira domináns, hogy önmagában is megállja a helyét bármely darabja. Nem szoktam őket szettben viselni és nem is veszek hozzájuk gyűrűt. Kizárólag egy bogyó fülbevalót érdemes mellé tenni. Egy kis pötty, ami megteremti az összhangot, de mégsem sok!

A pink ruháimhoz ez passzol igazán!

Mutasd meg Te milyen ékszereket szeretsz hordani! A szabályok egyszerűek:

  • Készíts egy fotót magadról és a kedvenc ékszeres összeállításodról vagy egy polyvore válogatást az álmaid szettjéről. A lényeg, hogy ékszerek mindenképpen legyenek benne!
  • Írj hozzá egy blogbejegyzést amiben leírod, hogy miért ezeket az ékszereket viseled az általad választott ruhához! A végére az alábbi mondatot illeszd be: “Szeretnél még több ékszeres szettet látni? Kattints panyizsuzsi blogjára és nézd meg az összeset!” Így az olvasóid a többiek szettjeit is meg tudják nézni, valamint mások olvasói is eljutnak a Te blogodra!
  • Itt a blogbejegyzésnek az alján kattints az add your link gombra és illeszd be a blogbejegyzésed (nem a blog!) url címét, majd írd be a neved és az e-mail címed, majd kattints a “Next step” gombra! Az általad készített kép alatt klikkelj a “Select” gombra és ha van kedved még facebookon és twitteren is megoszthatod!
  • Aztán járj körbe a buliban, nézd meg, mit vettek fel a többiek és ne felejtsd el őket kommentelni!
  • A linkjeidet 2013. július 17-ig tudod megosztani, utána lezárjuk a posztot, de várunk vissza jövő hónap 10-én!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: