Cicagyűrűk

Bezselics Ildi barátnőm megszállott macskarajongó és elkötelezett macskatulajdonos. Két gyönyörű, koromfekete cicája van: Ginevra és Léna. S mint minden macska, természetesen ők is igazi egyéniségek. Ildi szerint inkább Ő lakik a cicáknál, nem pedig a négylábú hölgyek nála. A két kis tüneményről azt is tudni kell továbbá, hogy Szentendrén születtek: épp a műhelyemmel szomszédos utcában!

Az elmúlt időben gazdijuktól annyi történetet hallottam én e két cicáról, hogy megihlettek és egy-egy gyűrűt, pontosabban egy különleges gyűrűpárt terveztem a tiszteletükre. A fekete alapszín adott volt, e mellé került a lila, ami a macskák és gazdájuk közös blogjának, a Két Cica Konyhájának alapszíne. A bennük rejlő hasonlóság és eltérés aránya sem volt kérdéses…

Mikor a gyűrűk elkészültek, a fehér panyizsuzsi-dobozkáimba csomagoltam őket és egy komoly megbízatást is adtam Ildinek a két kis pakk mellé: mivel én még sosem találkoztam élőben Ginevrával és Lénával, a gyűrűkhöz kapcsolódó névválasztást őrá bíztam!

Íme az eredmény:

“A Ginevra gyűrű fekete-lila, a Léna gyűrű lila-fekete színösszeállításban tündököl, tehát egymás ellentétei, miközben tökéletesen tökéletes egységet alkotnak – pontosan úgy, ahogy a két cica.
Ginevra egy karcsú, finom, halk jószág, puha, simulós, de hihetetlenül akaratos és a maga lágy, nőies módján az uralma alatt tart mindenkit – mikor Lady Guineverre-ről elneveztem, nem tudtam, hogy a kelta királyné személyiségét is ráruházom.

Léna nagyon nyitott, szívből őszinte, vehemens és hangos, de mérhetetlen empátia és túláradó szeretet van benne – igaz mediterrán szépség, déli temperamentummal, remek étvággyal és méretes puttonykával. Ő Szép Helénáról kapta a nevét, de őszintén szólva az Iliászból nem derül ki, Trója szépe milyen volt valójában – akár ilyen is lehetett.

Mivel én mindkettejüket tökéletesnek látom, együtt szeretem őket olyannak, amilyenek, a gyűrűk között sem tudok választani, ezért együtt fogom hordani őket – ez lesz a cicatrend…”

A cicagyűrűket a webshop házikedvenc menüpontjában találjátok meg! >>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...6 hozzászólás van eddig

 1. 1. Virág

  2010. november 24. @ 22:59

  nagyon eltalált kombináció! kedvenc!

 2. 2. Mónika

  2010. november 26. @ 11:58

  Két kedvenc színem együtt:)

 3. 3. erinacea

  2010. november 26. @ 12:55

  Zsuzsi! A cicagyuruk lila-feketek vagy kek-feketek? Biztos buta kerdes, de nem tudom eldonteni: itt a blogon a macskas kepeken lilanak tunik, de a webshopban levo kepeken egszen sotetkeknek tunik. Koszi a segitseget!

 4. 4. panyizsuzsi

  2010. november 26. @ 16:50

  Mély lila és fekete színben készültek!

 5. 5. panyizsuzsi

  2010. november 28. @ 08:52

  Ennek nagyon örülünk!

 6. 6. erinacea

  2010. november 28. @ 09:48

  Koszonom, ez jo hir! Akkor felvettem a Mit szeretnek iden Karacsonyra? – listamra :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: