Cipzárt a nyakadba?!

Hogy őszinte legyek nem szeretem a cipzárból készült dolgokat. Számomra a cipzár egy funkcionális tárgy. Egy eszköz ami fontos, de nem feltétlen szép. Ma mégis találtam néhány csodás ékszert. Hogy valóban felvenném-e őket, abban nem vagyok biztos, de  csodásak. Hihetetlenül finom íveik, hullámaik tökéletes harmóniában vannak a kis fém fogakkal, ami rácáfol minden cipzáros előítéletemre!

reborn02

A Reborn Jewelry cipzár ékszereket a magabiztos, stílusos nőknek tervezték, akik élvezik az életet és annak minden szépségét. Ezek az ékszerek új értelmet adnak egy megszokott tárgynak. Mégsem hétköznapiak és nem érzem bennük azt az erőlködést, amit sok más zip-zárból készült tárgynál annyira átütő.

Lágyak és nőiesek. Van bennük valami megfoghatatlan lendület. A legkedvesebb számomra ez a sárga-pink csoda. Nekem ez az ékszer a nőiességet testesíti meg. Színében és formájában. reborn

A tervező, Flora Qureshi Párizsban divattervezőnek tanult, majd egy nagy gyémántvállalatnál dolgozott. 2009-ben maga mögött hagyva a céget megalapította a Reborn Jewelry-t. Célja, hogy a tágyakat, jelenleg a cipzárt új  megközelítésben, ékszerként mutassa meg . Az ékszereket megtaláljátok Flora honlapján és webshopjában is!

reborn03

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: