Csapattag lettem!

Az elmúlt fél évben beleszerettem egy hobbiba. Az  instagramon rátaláltam a plannerekre, azaz tervezőnaptárakra és miközben hozzájuk kerestem matricákat, belebotlottam a Scrapbookba, annak is a Project Life irányzatával, amit az jelenti, hogy standard méretű tasakokba teszünk kidekorált képeket és színes kártyákat, amire a képekhez tartozó történeteket írunk, így őrizve meg az emlékeinket!

kesz

Mindez nagyon tetszett és a neten megannyi oldalt találtam hozz, csodás kártyákkal. A baj csak az volt, hogy ezek amerikai oldalak voltak, angol nyelvű kártyákkal. Azonban a mi családi programjaink nem FUN-ok, hanem jól érezzük magunkat, esetleg viccesek. Nem tudtam azonosulni ezekkel a feliratokkal. Tovább böngésztem. Ekkor találtam rá a Scrapfellowra, aki saját tervezésű  és MAGYAR scrapbook alapanyagokat gyárt. Neki vicces és emlékezeted feliratai vannak és egy olyan letisztult stílusa, ami nagyon illik a panyizsuzsihoz.

Azonnal billentyűzetet ragadtam és írtam Áginak a tulajdonosnak, különösen, hogy Silhouette Cameo is volt a webshopjában, amire akkor már nagyon vágytam. Kiderült, hogy sok mindenről nagyon hasonlóan gondolkozunk. Rendeltem néhány papírt és elkezdtem használni a naptáramban. Áginak ez annyira megtetszett, hogy felkért és jelentem Scrapfellow csapattag lettem! Köszönöm a megtiszteltetést!

alapanyagok02

Mit is jelent ez Neked blogolvasónak? Havonta egyszer fogok készíteni Project Life-os blogejegyzést az életünkről vagy a panyizsuzsi életértől. Íme az első:

Sztori: január elsején mindenki álmos lett délutánra, így nem csak a legkisebb manó aludt hanem mi is! Én előbb ébredtem és láttam, hogy milyen édesen alszik mellettem a 3 éves. Óvatosan felhóztam a redőnyt éss megörökítettem ezt a  pillanatot. Nekünk így kezdődött 2016!


alapanyagok03

Technika: Fogtam egy 6×12-es PL (Projec Life)tasakot. Felülre került az évszámkártya , alulra a kép. Középre tettem két kártyát és a csikkal szárai mellé kézzel odaírtam a történetet. Ragasztottam rá néhány odaillő szöveg cimkét és dekorgombot. mindezt megoldottam egyetlen KitKlub SZTORI csomagból! Ennyi! Ugye, milyen egyszerű?

alapanyagok01

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kovács Ági

  2016. január 19. @ 17:59

  Kedves Zsuzsi!
  Bár most nem pottyan semmi, én mégis úgy érzem, kaptam valamit. Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a meghitt pillanatot az életedből. Nagyon örülök, hogy rátaláltál a scrapfellowra. Ha két kreatív ember találkozzik, abból hatványozottan jön létre valami nagyszerű!
  Nekem a decemberi volt ez első csomagom:) Ugyanakkor Flow-előfizető is lettem. Picit elveszek a sok ötletben, s jó, hogy egyfajta irányt mutatsz.
  Nagyon sok sikert kívánok! Üdvözlettel kovácsági

 2. 2. panyizsuzsi

  2016. január 20. @ 14:12

  Kedves Ági!
  Köszönöm ezt a szívet melengető kommentet! Tavaly óta egyre jobban élvezem a blogolást és úgy érzem egyre inkább rátalálok a saját hangomra és ezt Ti olvasók egyre jobban szeretitek! Köszönöm Nektek!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: