Csíkok és pöttyök egymás mellett

szeptember_2014_szett2 Csíkos és pöttyös. Gyerekként mindig azt mondták, ez nem passzol, pedig akkor simán bevállaltam volna. Aztán jól belém égett a “nem”. Az utóbbi időben mégis elkezdett foglalkoztatni e két minta kombinációja. A pöttyös felsőt egy meleg nyári éjszaka hirtelen felindulásból vettem az esztergomi TESCO-ban. (Az egyik gyerekemet táborból kórházba vitték. Én szaladtam hozzá. Amikor a kórházba felvették, a doktornő szólt, hogy ezen az osztályon sajnos nincsen tea. Így kerültem egy nyári éjszaka az esztergomi TESCO-ba! Mérges voltam, hogy nekem kellett teáért mennem. Akkor vettem ezt a blúzt!)

Nagyon szeretem hordani, hűvös nyári estékre, egy kellemes vacsorához, hétköznap tárgyalni, egyszóval mindenhova kitűnő viselet. … egy idő után eszembe jutott a gyermekkori vágy, pöttyöset csíkossal. Ettől kezdve tudatosan vadásztam egy csíkos szoknyát. Néhány hete a nyár végi leértékeléseken találtam egy tökéletes darabot.

Az arany táska már egy másik történet. Mivel mindig ezer dolog van nálam, óriási shopperekkel járok. Kicsit már meg is untam őket és egy igazán pici táskára vágytam. Az ENIHORN showroom megnyitóm meg is találtam a tökéletes fazont. A színén sokáig hezitáltam. Soha nem hordok aranyat, de akár a mintamix az utóbbi időben az arany szín is nagyon izgatott. Belevágtam. Néhány hét alatt annyira megszerettem, hogy a gardróbom következő darabja egy ilyen arany cipő lesz. (Aki ilyet táskát vagy cipőt szeretne, siessen, mert most értékelték le őket az ENIHORN showroomban!)

Ez a outfit egyébként tökéletes példája annak, hogyan vegyíts olcsó fast-fashion márkákat igazán igényes egyedi darabokkal. Nézd meg lent a bevásárló listámat és láthatod, hogy két olcsó ruhadarab is mennyire öltöztet, ha igényes kiegészítőket is teszel mellé. Egy jó táskával, néhány panyizsuzsi gyűrűvel vagy fülbevalóval megsokszorozhatod a szekrényedben található szettjeidet!

Bevásárló lista:

1. Fekete Fehér pöttyös blúz – 2.750 Ft – FandF

2. Fekete-fehér csíkos szoknya – 2.790 Ft- Ft – takko

3. Fekete Karafiáth gyűrű – 5.500 Ft – panyizsuzsi

4. Fekete Bogyó fülbevaló – 1.700 Ft – panyizsuzsi

5. Arany cipő – 25.300 Ft  – LTS Shoe Design

6. Minimini táska – 17.600 Ft – ENIHORN

7. Arany láncos karkötő – 1.990 Ft – New Yorker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: