Csíksomlyó és honlap

Már napok óta tervezem, hogy posztolok erről a témáról, de mikor is lenne ez aktuálisabb, mint Pünkösd napján. A történet nem a búcsúról fog szólni és nem fogom illusztrációként berakni a Nyereben lévő 500.000 emberről készült légi fotókat sem. Személyesebb vonatkozása van ennek a témának.
Van két magyar üzletember, aki havonta Erdélybe, Csíksomlyóra utazik egy hotelbe, hogy tudásával segítse az ottaniakat. Nem kérnek érte és nem is kapnak pénzt. Koszt és kvártélyért folyik a munka. Bő egy hónapja azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a pünkösdi búcsúig elkészíttetnek egy teljes brandet (márka), logóval. E munka pedig a külvilág számára egy honlapon jelenne meg. A ráfordítható összeg kb. a tizede volt a piaci árnak. Üzletasszony, grafikus és programozó barátaik azonnal benne voltak és belevágtak a munkába. Egy hónapig többen gyerekek mellet őrült tempóban dolgoztak. Volt, hogy éjszaka 4-en, 4 gépnél, e-mailezve egymással készült a honlap.
… és KÉSZ LETT! Pünkösd előtt 3 nappal elindult a Hotel Salvator honlapja! Ennyi idő alatt, ilyen minőség, szinte hihetetlen, de azt hiszem nem véletlen, hogy pont itt és pont erre az időpontra sikerült.

Csíksomlyói búcsú

Csíksomlyói búcsú

Aznap reggel ez a levél érkezett Erdélyből:

Egy álom lett a honlap ! Megvalósult az én álmom ! Fél 7 van és sírok egy honlap miatt, mert annyira csodálatos lett és olyan amilyennek én is megálmodtam !!!
Nem találom a szavakat ….
Köszönjük és én külön köszönöm az egész csapatnak !!!

ÉRDEMES VOLT!

A holnaphoz klikkelj ide! Ha feliratkozol a Salvator Hotel hírlevelére, akkor nyerhetsz egy ingyen hétvégét Csíksomlyón a családodnak!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Zina

  2009. június 01. @ 11:42

  Ugye mekkora örömöt tud ez okozni? És nem csak annak, akinek készíted, hanem neked is. Nem véletlen, hogy én is mennyire imádom!

 2. 2. panyizsuzsi

  2009. június 01. @ 12:27

  Igen, pedig én aztán tényleg, csak ebihal voltam ebben az egészben!
  (Ti. Lemmikki készítette a honlapot!)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: