Csináld magad csillámporos üveg tároló

mason-jar12

Néhány hete Rékával egy festékboltban jártunk, a festékszóró készletünket bővíteni. Én egy arannyal, egy fehérrel és egy csillámporossal lettem gazdagabb. A héten pedig elkészült a két aranyszínű festékkel egy remek, csajos dekor, amit én a kozmetikai ecseteim tárolására fogok használni! Most megmutatom Nektek, hogyan tudtok ilyen szuperjó üveget csinálni magatoknak!

Ha tetszik az ötlet és a kivitelezés, kérlek oszd meg az alsó hosszú képet a pinteresten! Két hét múlva (2015. április 2-án) a pinteresten megosztók egyikének egy ilyen üveget küldök ajándékba! Ugye, megosztod?

Hozzávalók:

  • egy befőttes üveg
  • arany festékspray
  • csillámporos arany festékspray
  • enyhén tapadó ragasztószalag vagy dekortapasz
  • fekete szalag

mason-jar1

1. Mosd el az üveget és ablaktisztítóval tisztítsd meg minden apróbb szennyeződéstől.

mason-jar3

2. Tedd az üvegedet egy papírdobozba és szabad téren vagy jól szellőző helyiségben fújd le aranyra. A festéket több, vékonyabb rétegben vidd fel, mert ha egyetlen vastag rétegben fújod, akkor meg fog folyni és nem lesz túl szép!

mason-jar4

3. Enyhén tapadó ragasztószalaggal vagy dekortapasszal takard ki azokat a részeket, ahol nem szeretnéd, hogy csillámpor legyen. Én dekortapaszt (washi tape) használtam, mivel az nagyon enyhe tapadású, mert attól féltem, hogy egy cellux eltávolításkor magával húzza az első réteg festéket is!

mason-jar7

4. A kimaszkolt üveget lefújtam csillámporos festékkel, vártam egy kicsit, amíg megszikkad, de még nem száraz és óvatosan eltávolítottam a dekortapaszt, majd hagytam az üveget teljesen megszárítani!

mason-jar8

5. A száraz üveg nyakára egy fekete szalagot tekertem és masnira kötöttem!

mason-jar13

mason-jarDIYm

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: