Design ékszer banner

Már régóta foglalkozom a gondolattal, hogy le kellene cserélni a banneremet. A régin olyan ékszerek voltak, amikből csak egy darab készült. Igaz, hogy a panyizsuzsi design ékszer stílust teljesen jól visszaadta, de valahogy mégis valahogy olyan túlhaladottnak volt. Szóval már régóta le kellett volna cserélni, de valahogy sosem találtam rá időt, hogy meg is csináljam az új bannert. Tegnap azonban összeírtam a legfontosabb teendőimet és köztük volt a banner.

Este pedig nekiültem és megcsináltam. Íme:

Aki szeretné berakni a blogjába, annak itt a link:

<a href=”http://www.panyizsuzsi.hu”><img src=”http://www.panyizsuzsi.hu/wp-content/uploads/2009/03/125-125.gif” width=”125″ />

Egyébként elég hosszú listát írtam össze, hogy miket is kellene tennem a napokban és sok mindent mára már ki is pipálhattam. Azonban jó ha tudjátok, hogy a gépünk rendetlenkedik. Olyan visszajelzést is kaptam, hogy volt akihez nem jutott el az e-mailem. Esty, flickr, meska, ezek mind bevehetetlen akadályok a gépem számára. Nagyon valószínű, hogy érik az újratelepítés. Ezért, ha bárkinek nem válaszolnék, vagy nem reagálok valamire, kérlek ne haragudjatok, hanem küldjétek el újra. Én meg megpróbálom minél előbb visszaállítani a normál állapotot! Addig is ezer bocs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Boros Juli

    2009. április 22. @ 14:17

    Tök jó, én kirakom!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: