Digital Divas bloggerkonferencia

Digital Divas Hungary

Néhány hete The Hive európai blogger konferencián vettem részt, de múlt szombaton Budapesten is volt lehetőségem egy hasonlón részt venni. Hihetetlenül örültem ennek a rendezvénynek. Végre megmozdult valami itthon is. Be kell vallanom kicsit szkeptikus voltam az a Digital Divas nappal kapcsolatban. Oly sokszor fordult már elő velem, hogy egy konferencia a “nagy semmiről” szólt, hogy összesen egy fél mondat volt, ami egyáltalán újdonságot mondott vagy ami még ennél is rosszabb, hogy a konferencia többségében arról szólt, hogy miért fizess be itt és most a következő rendezvényre és ha lehet azonnal vásárold meg az előadók fizetős szolgáltatását, mert a semmitmondó előadásukban direkt nem árultak el semmit a témáról. A Cosmopolitan és az Avon közös rendezvénye a Digital Divas rácáfolt minden eddigi tapasztalatomra!

Digital Divas Hungary

Az előadásoknak és kerekasztal beszélgetéseknek a témaválasztása határozottan jó volt! A prezentációk többsége érdekes, az előadók személye és az előadás módja is igényes volt. Mindenki elmondta, amit mi bloggerek eddigi is tudtunk (bár ez kifele nem így néz ki), hogy a minőségi blogolás munka, kemény munka, azonban izgalmas változatos és rengeteg örömmel jár. Azt hiszem, ha egy munkahelyen más embernek (értsd: főnöknek) dolgoznék, alig várnám a munkaidő végét. Az ékszereimmel és ezzel a bloggal egész más a helyzet. Reggel vagy egy nyaralás után alig várom, hogy dolgozhassak. Hajnali kettőkor sokszor azért kapcsolom le a gépet, mert tudom, hogy aludni is kell egy keveset, pedig benne vagyok a lendületben és oly szívesen folytatnám, de tudom ott a másnap reggel, a vekker…

A konferencia kedvenc mondatát doransky előadásában találtam meg:

The only reason to give a speach is to change the world.

Egy beszéd megtartásának egyetlen oka lehet, hogy megváltoztasd a világot.

John F. Kennedy

Mi bloggerek ezért blogolunk. Jó volt veletek együtt lenni! Megannyi régi ismerőssel találkoztam és számos új ismeretség is köttetett. Remek volt közösen kávézni ÁgiFőz Ágival és Moksha Myreille-el. Jó volt beszélgetni Viával, az Urban:Eve bloggerével, akivel utoljára talán egy évekkel ezelőtti WAMP-on találkoztam. Öröm volt látni és örülni Gabinak Pumkpkin Paradise bloggerének új díjához. Végre megismertem Maggie-t a BeautyJunkie-től és váltottam néhány szót Festyvel és a Krémmániás lányokkal is!

Köszönjük Cosmopolitan és Avon! Még sok ilyet!

Digital Divas Hungary

A képek minőségéért elnézést, a telefonommal készültek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: