Dilemma

Napok óta jár az agyam. Nem máson, mint ezen a blogon gondolkozom. Volt már ez a blog sok minden. Ha visszanézed, kezdődött egy online galériával, aztán írogattam bele minden félét, rendszertelenül. Később rendszeresen. Majd elhagytam a személyes témákat és marad csak az ékszerről szóló blog. Most ezt érzem kevésnek. Változtatni kell. Kell változtatni?

Nem tudom. Ezt szeretitek, látom. A potya péntek jól működik, az is biztos. Mi lenne azonban, ha ez a blog kibővülne? Lenne belőle egy jó kis női blog. No persze nem olyan, mint amiből Dunát lehet rekeszteni divat blog, nádszál karcsú egyetemistáknak. Hanem egy olyan, ami a 30-on felülieknek szól, akik már nem biztos, hogy nádszál karcsúak és nem biztos, hogy Budapesten élnek, meg már nem buliznak annyit. Ellenben van egy otthonuk, amit szeretnek és ahol szeretnek lenni, úgy érzik, hogy most egy kicsit kezdenek bölcsebbek lenni és nem csak egy fergeteges buli varázsolja el őket, hanem a piacon vett csokor virág, ami most az asztalt díszíti. Egyszóval jól érzik magukat a bőrükben!

Ezen gondolkodok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...10 hozzászólás van eddig

 1. 1. Merci

  2009. június 18. @ 15:24

  Jó az irány szerintem. Én szeretem a vegyes blogokat, ahol a szakmai rész keveredik a személyessel és az arányokat úgy alakítod ki, ahogy jólesik. Nekem tetszik az ötlet.

 2. 2. Merci

  2009. június 18. @ 15:25

  Ja, és szeretem azt a rovatodat is, amiben összepárosítod az ékszereket ruhákkat meg cipőkkel meg mindennel.

 3. 3. CorNit

  2009. június 18. @ 17:35

  Nekem tetszik az ötlet. Hajrá!

 4. 4. CorNit

  2009. június 18. @ 17:37

  Majd’ elfelejtettem, a blogomban behívtalak egy kis “önvallatásra”. Van kedved?

 5. 5. PKata

  2009. június 18. @ 19:02

  Most először érzem, hogy hó lenne 30-nak lenni :) bár már csak 14 hónap, de nem hiszem, hogy EZ számít :)
  Jó ötlet a bővítés, bár én eddig is értékes gondolatokat kaptam.

 6. 6. masnis

  2009. június 18. @ 19:54

  Hahó,
  Szerintem jó ötlet, de kissé sztereotipikus ez az egyetemista csak bulizni szeret, és nem örül egy csokor tulipánnak.
  Egyébként jó ötlet. (:
  masnis, aki egy egyetemista

 7. 7. vadjutka

  2009. június 18. @ 23:36

  Sztem is jó ötlet. Sztem nem kell elválasztani szigorúan, hogy csak valamiről szóljon a blog. Alapvetően a blogírás egy személyes műfaj, az a jó, ha átsüt az író személyisége. Ergo, nem lehet sterilen leválasztani dolgokat.

  Csatlakozom masnishoz: én nem vagyok egyetemista, viszont 30-n felüli vagyok, és szeretek elmenni mulatni néha – noha már jóval kevesebbet mint pl 2 éve :-).

 8. 8. panyizsuzsi

  2009. június 20. @ 08:33

  Masnis: Szerintem egy egyetemista is örül a virágnak, csak később ezek a dolgok nagyobb szerepet kapnak, míg másol eltörpülnek!
  Remélem, nem vetted a szívedre!

 9. 9. Sofie

  2009. június 20. @ 19:07

  Tetszik a gondolat nagyon!

 10. 10. anyahajo

  2009. június 30. @ 23:06

  Természetes, hogy egy blog változik, máshová kerülnek a hangsúlyok, ahogy változik az írója is. Szerintem az a fontos, hogy mindig olyasmiről írj, ami kikívánkozik belőled, amiről szívesen írsz. Hogy a célcsoportot mennyire lehet belőni? Hát, csuda tudja, a sztereotípiákból én is sokszor kilógok. Amíg egyetemista voltam, sokkal több csokor virág volt a szobámban, mint mostanában, amikor minden törékeny dolgot elrejtettem. Szóval szerintem írj olyanról, amit te is szívesen olvasnál, azzal nem nagyon lehet tévedni :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: