Divatblogok éjszakája árverés

A divatblogok éjszakáján panyizsuzsinál nagyszabású, jótékonysági árverést rendezünk.

10 magyar iparművész tételeit bocsájtjuk árverésre ezen az estén. A tételeket 2009. október 29-én, 19 órától 3 percenként tesszük közzé, egy-egy blogbejegyzésben. Minden tétel 5.000 ft-os kikiáltási árról indul és 200 Ft-os licitlépcsővel halad felfelé. Ez azt jelenti, hogy minden újabb licitnek minimum 200Ft-tal vagy annak többszörösével kell meghaladni az előző licit értékét. Licitálni az adott blogbejegyzés hozzászólásaiban tudsz. Az árverés csupán néhány órát tart és 2009. október 29-én 24 órakor zárul. A legmagasabb licitet tevő nyertes személyesen veszi át az iparművésztől a felajánlott terméket.A licitálás szabályokat ezen az oldalon alul és minden egyes tételnél külön is megtalálod!

A teljes bevétel a Pure Fashion katolikus divatmissziót, mint az egyetlen magyarországi divattal foglakozó karitatív szervezetet támogatja! A Pure Fashion Magyarország Divatmisszió egy hiten alapuló program a Katolikus Egyház támogatásával, amely a 14 és 18 év közötti fiatal lányokat tanítja öltözködni és viselkedni, méltósággal divatosnak lenni.

Addig is kövess twitteren, ahol folyamatosan tájékoztatlak a fejleményekről, a licit állásáról és figyeld a panyizsuzsi blogot 2009. október 29-én 19 és 24 óra között!

Katt a képekre az árveréshez!
( a linkek 2009. október 29-én 19 órától kezdenek élni! )

2. tétel
oldaltáska
by
Laoni

3. tétel
táskapulcsi
by
Magony Zsuzsanna

4. tétel
lovaglónadrág
by
Zagabo

9. tétel
táska
by
Artista 10. tétel
ezüst medál
by
panyizsuzsi

1. tétel
szoknya
by
Camou

5. tétel
motoros dzseki
by
Zagabo

6. tétel
őszi cipő
by
Icipicipő

7. tétel
kötött ruha
by
Farkas Imola

8. tétel
szoknyanadrág
by
Pazicski Miklós

Licitálási szabályok:

 1. A tétel kikiáltási ára 5000Ft.

 2. Licitálni ezen bejegyzés hozzászólás mezőjében lehet megtenni.

 3. A licitlépcső 200Ft, azaz minden ajánlatnak 200-zal oszthatónak kell lennie.

 4. Minden licitáló a licitálassal kötelezettséget vállal, hogy a terméket valóban megvásárolja, a licitjében megjelölt áron.

 5. A legmagasabb licit tulajdonosának 3 napon belül fel kell venni a kapcsolatot a panyizsuzsi blog tulajdonosával, az oldalon található kapcsolat menüponton keresztül. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel.

 6. Ezek után a panyizsuzsi blog tulajdonosa elküldi az alkotó iparművész elérhetőségét a nyertes licitáló számára.

 7. Ha másképp nem jeleztük, akkor nyertes licit tulajdonosának legkésőbb a kapcsolatfelvétel utáni 10. napon személyesen vagy postai utánvétellel kell átvenni és kifizetni a tétel ellenértékét a felajánló iparművész számára. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel, akit a licitálás során megadott e-mail címen értesítünk.

 8. A felajánló iparművész ezek után az átvett összeget a nyertes licitáló nevén, adomány címen befizeti a Pure Fashion részére, a Missio Christi alapívány számlájára. A Missio Christi 2010. január 31-ig igazolást küld az adomány átvételéről.

 9. A Pure Fashion Katolikus divatmisszió az árverésből befolyt összeget a 2009-2010-es tanévben tartott képzési programjárra fordítja. A befolyt összeg felhasználásáról 2010. júnisában a honlapján, a támogatóink oldalon számol el.

 10. Minden licitáló kijelenti, hogy a licit megtételével ezen szabályokat elfogadta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

 1. 1. Susan

  2009. október 29. @ 23:03

  nagyon jó ötlet volt, nagyon szép termékek kerültek be az árverésbe, gratulálok! :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: