Divatlap

Nemrégiben érdekes honlapra akadtam a neten. Éttermekről kerestem valamit, ezen az oldalon pedig a kedvenc éttermem felől érdeklődtek. Miután a kommentemet elküldtem a szerkesztővel levelezésbe elegyedtünk. Egyre többet néztem meg az oldalt. Aztán gondoltam, hogy itt a blogon is megosztom, s egy riport erejéig megkerestem Rajna Andrást, az oldal szerkesztőjét.

Honnan jött a divatlap.hu ötlete?

A divatlap.hu ötlete onnan jött, hogy sokan, és egyre többen keresnek a bolti vásárlásaik előtt információt a neten, és divat témában ehhez nem igazán volt olyan honlap, ahol széleskörben találtak volna információt a különféle üzletek, vagy márkák újdonság és akciós ajánlatairól.

Kik állnaka divatlap mögött?

A divatlap.hu tulajdonosa és működtetője a Mydea Kft., egy kicsi, de kreatív csapat, akik jól ismerik a divat üzletág szereplőit (kereskedőket, vásárlókat, médiát, divatszakmát) és az igényeiket. Fő célunk, hogy ezeket az igényeket kielégítsük, és egy hatékony eszközt adjunk a kezükbe, aminek segítségével könnyen egymásra találhatnak.

Mit találhat a látogató az oldalon?

A honlapon elsősorban újdonságokról, akciókról szeretnénk információt nyújtani a látogatóinknak, eseménynaptárunkban igyekszünk összegyűjteni a divattal  kapcsolatos rendezvényeket, kisebb részben színes divathíreket is megjelentetünk, igyekszünk teret adni fiatal tervezők, iparművészek, de akár fotósok, stylistok, sminkesek bemutatkozására is, olyanoknak is, akiknek más médiumokon kevesebb lehetőségük van megjelenni.
A legfontosabb eleme a divatlapnak, hogy látogatóinknak, és ezen belül is kiemelten a hírlevélre regisztrált hűséges látogatóinknak különleges kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálunk. Jelenleg például egész nyáron 50% kedvezményt kapnak a Hairpoint by Perényi Szalon valamennyi szolgáltatásából, 20% kedvezménnyel rendelhetnek Havaianas papucsot, vagy vásárolhatnak a Szépségek Kicsiny Boltjában. Mindíg más és más exkluzív lehetőséget tudunk biztosítani partnereink jóvoltából.

Kik olvasnak Benneteket?

Valóban nők teszik ki a látogatóink többségét, de nem tartjuk a divatlapot kizárólag “női magazinnak”, sőt nem is akarunk az lenni. Elsősorban a “divat-vásárlóknak” szeretnénk kedvezni. Természetesen, ahogy a “világ kerekét” is a nők forgatják, és ez különösen igaz a divatvilágra, úgy tisztában vagyunk azzal is, hogy a vásárlók, és így a látogatóink legnagyobb része is a hölgyek közül kerül ki.

Mesélnél a terveitekről?

A terveinkről részleteket nem szeretnénk elárulni, de annyit garantálunk, hogy érdemes időnként benézni a divatlap-ra, mert mindig lesznek érdekes újdonságok, események, amiket kár lenne kihagyni! Kreatív csapatunk jelenleg is több izgalmas, új projekten dolgozik. Ha valaki nem szeretne ezekről lemaradni, akkor érdemes feliratkozni a divatlap.hu hírlevelére.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Mester Moni

    2009. július 23. @ 11:47

    Kedves Zsuzsi!
    A Szépségek Kicsiny Boltja nevében köszönjük a publicitást. Egyúttal mi is szeretettel felajánlanánk egy “nyereménytárgyat” a potya-péntekre, ha elfogadod.

    MM

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: