DIY útinapló – videóval

Mostanában rengeteget dolgoztam, éppen itt az ideje a pihenésnek. A hétvégén Debrecenbe utazok a Scrapfellow Kreatív Csapat hétvégéjére. Debrecenre már évek óta kíváncsi vagyok, több okból. Egyrészt ovis koromban többször jártam ebben a városban, hiszen a Nagymamám itt lakott. Másrészt már annyi szépet és jót hallottam erről a városról mostanában. Különösen, hogy még modern művészeti múzeumuk is van!

Travelers notebook

Kitaláltam, hogy erről a hétvégéről is szeretnék egy csodás albumot készíteni, de most nem Project Life technikával! A pinteresten találtam fantasztikus utazó albumokat, travelers notebook néven, amihez midori füzeteket használnak. A dolog lényege az, hogy útközben dokumentálják az utazás és ehhez viszik magukkal a felszereléseket. Nagyon megtetszett ez a fajta emlékmegőrzés! Azonban mivel kicsit későn kapcsoltam, már nem tudtam midori füzetet rendelni, így kénytelen voltam magam készíteni egyet!

A videóban nem csak az album készítést mutatom meg Nektek, hanem bemutatom azt a kis textil tasakot, amibe összekészítettem az utazás közbeni dokumentáláshoz szükséges összes eszközömet és dekorációs elemet! Próbálok minél kevesebb csomaggal utazni, úgy, hogy mégis mindig, minden kéznél legyen!

A hétvégén szorgalmasan fogok jegyzetelni az új albumomba és ígérem, amint elkészülök vele, megmutatom Nektek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ányi

  2016. május 25. @ 20:55

  Akriltömböt is tegyél be ;)
  Amúgy nagyon cuki a videó is meg az albumod is <3

 2. 2. panyizsuzsi

  2016. május 25. @ 21:35

  Nálam egy kis üveglap helyettesíti az akriltömböt!;-) Azt mindenképpen viszem!

 3. 3. Szandra

  2016. június 04. @ 17:45

  Szia Zsuzsi!

  Most tanulmànyoztam át a videót és nagyon tetszik kívàncsian vàrom a teleìrt album bemutatójàt is lelkesedem és a Balcsis kiràndulæsunkra idén màr ilyennel megyek

 4. 4. panyizsuzsi

  2016. június 06. @ 09:28

  Még befejezem és jövök a kész album videóval!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: