Egy gyerekgyűrű története…

Szeretném örömömet megosztani, megkaptuk az ékszereket még pont szenteste előtt. Nagyon boldog voltam és nagyon vártam a pillanatot mikor átadhattam a lányaimnak. Az ékszer kiválasztásának apropója az volt hogy a kisebbik lányom az utóbbi időben nem szeretett óvodába járni, nehezen engedett el reggelente. Így amikor átadtam neki a gyűrűt, köré csomagoltam egy kis történetet. Ha úgy érzi egyedül van, ha megbántották ha csak hiányzom neki simogassa meg a gyűrűt és én tudni fogom, hiszen minket most már összeköt ez a varázsgyűrű. Egész este nagy becsben, különös kéztartással viselte gyűrűjét. Ám történt egy kis baleset…kicsi ujjáról legurult a gyűrű wc -zés közben (belepottyant ). Olyan végtelen szomorúsággal jött ki a fürdőszobából, hogy mindannyian megijedtünk, zokogott a drágám a szavaiból csak annyit értettem hogy elgurult a szerencséje. Ekkor édesapja, délceg lovagként ment és visszaszerezte neki. Azóta még nagyobb becsben tartja, eltette a titkos dobozába. Ezt csak azért szerettem volna, megírni mert örültem neki hogy olyan csodálatos strapabíró ékszerekre leltem, amiért nem kell aggódnom ha a lányaim egész nap  hordani szeretnék.

A kép illusztráció!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Dóri

  2012. február 01. @ 12:01

  Naggyon jó! Köszönöm, ha nem veszi zokon az ötlet gazdája, az én lánykámnak is segítségére lenne egy ilyen gyűrű! Ebbe a történetbe csomagolnám a születésnapjára! Már csak az a kérdés, hogy hol juthatnék hozzá, és, hogy milyen színű legyen? Létezik szivárványosban:)?

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. február 01. @ 14:13

  Kedves Dóri!
  A gyűrűket itt találod meg: http://panyizsuzsi.hu/webshop/gyerekekszer/
  Pici méretük miatt csak egyszínűben léteznek!

 3. 3. syl

  2012. február 05. @ 00:11

  Már megérte a történet,hogy közreadták.:)
  Egyébként a kedves apukánk elfogult ezekkel az ékszerekkel kapcsolatban és felvetette hogy miért nincs apa ékszer.Na az vajon milyen is lenne?Mi pontosan ezekért imádjuk őt!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: