Élet a fürdőszobában

Tegnap már írtam nektek az európai bloggerek styling versenyéről, amit a Bodie and Fou szervezett Koppenhágába a Vipp showroomba. A mi csoportunkban három blogger volt. Gudy, az eclectictrends-től, akinek óriási tapasztalata van a styling területén. Megtisztelve éreztem magam, hogy együtt dolgozhattunk. Nagyon sokat tanultam tőle ezalatt a rövid idő alatt. Hege, a hegeinfrance norvég származású, de jelenleg Skóciában élő bloggere elsősorban lakberendezésről blogol.

Mivel eddig kizárólag ékszerfotózást stylingoltam, ami alapvetően más lépték, az első beállításnál, a fürdőszobánál, kicsit elveszettnek éreztem magam. A bútor maga igen széles volt és ezért a dekor elemeket több csoportban elhelyezni rajta. Meg kell mondanom, lassan jöttem bele és itt kizárólag a képen nem látható törölköző elrendezését “alkottam” magam.

Az utolsó adag fotóval holnap jelentkezek.

Mivel ez egy verseny, minden egyes like és pin számít a jövő hétig. A képeket feltöltöttem  az instagramra, a facebookra és egy pinterest táblámra! Nagyon örülnék ha támogatnátok ebben versenyben és virtuálisan minden platformon kedvelnétek a képeinket.

A versenyben lévő képek mindegyikét a #bodieandfouvipp taggel kell ellátni.

VIPP bath by Zsuzsi Panyi

VIPP bath by Zsuzsi Panyi

VIPP bath by Zsuzsi Panyi

A styling versenyben az alábbi blogok vettek részt:
bungalow5.dk homesick.numissdesignsays.tumblr.comobjectsanduse.comboligcious.dkthatnordicfeeling.comblog.panyizsuzsi.huhegeinfrance.comeclectictrends.comdesignpill.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: