Elkészült a Kapsula kollekció!

tervezes kapsula

Sok-sok sok hónap tervezés, kísérletezés és gyártás után végre elkészült a panyizsuzsi kapsula kollekció! A kapszula. Egy lekerekített végű világ. Egzakt zárt forma. Kicsi, gömbölyű végei finomak és mégis határozottak. Színei kirobbanóak és kontrasztosak. Ilyen egy kapszula. Most kapszula-szerű üvegbe zártam a kedvenc színpárjaimat. kapsula gyűrűk

Ez az első teljes kollekció, aminek mind a medál, mind a gyűrű része az általam tervezett fém részekkel készül. Sőt, a gyűrű kifejezetten ehhez a kollekcióhoz lett tervezve. A csíkos gyűrűimnél mindig zavart, hogy a gyűrű fém része átsejlik az üvegen. Ezt a gyűrűt és a gyűrű fém részét együtt és egymáshoz terveztem. Így az áttetsző üvegeken keresztül nem a fém rész, hanem a női kéz sejlik keresztül. Hiszen egy női lélek, egy női kéz, egy ékszer legyen titokzatos és sejtelmes. Ettől más, mint a többi, különleges, magával ragadó és vonzó! Számomra a kapszula a bezártság, a titokzatosság, átláthatóság közös metszéspontja. Ezt próbáltam üvegbe álmodni és megfoghatóvá formálni.

Kattints ide és nézd meg az összes kapsula ékszeremet a webshopban! kapsula szett

A kollekciója fülbevalója is egy tőlem teljesen új és szokatlan, hosszúkás forma. Már régóta a foglalkoztat a gondolat, hogy valami hosszú fülbevalót tervezzek, aminek nem látszik a fém része, csak maga az üveg. Ez az első lépés és úgy érzem, ennek az iránynak lesz folytatása!

Emögött az ékszer mögött, megannyi gondolat, rajz, kísérletezés rejtőzik. Ebben az ékszerben benne van mindaz, ami  foglalkoztatott, ami kíváncsivá tett az elmúlt hónapokban. … mindaz, ami én vagyok 2013-ban. Fogadjátok őket szeretettel! kapsula fülbevaló

Kattints ide és vásárold meg a kedvenc kapsula ékszered a webshopban!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...6 hozzászólás van eddig

 1. 1. Turcsányi Kata

  2013. szeptember 27. @ 09:33

  Gratulálok ehhez a kollekcióhoz is! Szemet gyönyörködtető színek! További jó munkát!

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. szeptember 27. @ 10:31

  Köszönöm Kata!

 3. 3. Györgyi

  2013. szeptember 27. @ 14:05

  Gratulálok, Zsuzsi, az új ékszerekhez. A lila-pink-narancs különösen is tetszik! Lesznek majd olyan fotók is, ahol viselve látszanak?

 4. 4. Juhász Orsi

  2013. szeptember 28. @ 12:44

  Gyönyörűek! Feldobják a szürke hétköznapokat! :)

 5. 5. panyizsuzsi

  2013. szeptember 30. @ 10:46

  Orsi!
  Örülök, hogy tetszik!

 6. 6. panyizsuzsi

  2013. szeptember 30. @ 13:48

  Kedves Györgyi! Örülök, hogy tetszik, egyenlőre még nincsenek hozzá modell fotók, de a következő fotózáson biztos, hogy készítünk róluk képet!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: