Elkészült a Twiggy kollekció

Twiggy Edith Piaf, Steve Jobs, Karafiáth Orsolya, Zsolna – mind a panyzsuzsi persona család tagjai. Élő és egykori legendák, akik valamilyen okból közel állnak hozzám és megihlettek valamiért!

Hogy Twiggyt miért szeretem, azt a múlt heti posztomban írtam le. Ma inkább arról mesélek, hogy hogyan és miért így készült el ez a mini kollekció! IMG_8128_ Január óta terveztem, hogy Twiggy-t is beemelem a panyizsuzsi personák közé. Biztos voltam benne, hogy a szempilláit fogom megragadni. Ez a legjobban jellemző, ez ez amiről mindenki megismeri.  A tervezés és a gyártás tyúklépésekben haladt. Valami mindig fontosabb és sürgősebb volt, valami miatt mindig félretettem. Először félkészen, később már teljesen készen. Mikor elkészült a prototípus a fotózásra, akkor egy barátnőmnek pont erre az ékszerre volt szüksége. Ekkor újra várólistára került!

Ma azonban elérkezett a nap és bemutatkozik a Twiggy kollekció!

Szeretem a fekete-fehér ékszereket. Elegánsak és örök érvényűek. Az első pillanatban tudtam, hogy ez az ékszer fekete fehér lesz és abban is biztos voltam, hogy csíkosat kell alkotnom. A szempillái vékony függőleges vonalak lettek. A vastag vízszinteseket a vastagon kihúzott szemek inspirálták. A vastag és a vékony fekete csíkok különböző síkban helyezkednek el. Így minden irányból egy kicsit másféleképpen látjuk ezt a medált és gyűrűt. Én szeretem. Fogadjátok és viseljétek Ti is nagy szeretettel!

A Twiggy ékszereket keressétek a webshopban!

IMG_0367_

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ziz

  2013. október 28. @ 12:34

  Markáns, de szép.

 2. 2. Rozka

  2013. október 28. @ 14:23

  egyszerűnek tűnő, de nagyon különleges, figyelemfelkeltő, klasszikus, nőies kollekció, nekem a fekete-fehér képregények is eszembe jutottak róla, úgy vélem, korosztálytól függetlenül meg fogja találni a vásárlóit

 3. 3. Pál Kinga-Klára

  2013. október 28. @ 15:01

  Megérte a sok munka, mert tényleg egyedi és különleges lett.

 4. 4. Horváth Gyöngyi

  2013. október 29. @ 08:38

  Nagyon szép lett,gratulálok :)

 5. 5. panyizsuzsi

  2013. október 29. @ 12:30

  Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. Érdemes ilyen lelkes közönségnek tervezni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: