Én is írtam az Angyalnak!

kivansagok2013 copy Nálunk nem csak a gyerekek, hanem én is írok karácsonyi kívánságlistát. Azonban a gyerekekkel ellentétben és nem az Angyalnak, hanem a férjemnek szoktam címezni.

Idén első számú kívánságom egy újabb lencse a kedvenc Nikon fényképezőgépemhez. Ez a fix 50-es lencse már évek óta nagy vágyam. Úgy érzem, hogy ezzel tovább tudnám fejleszteni fotós tudásomat.

A másik nagy kedvenc egy eredeti Vágó Réka cipő. Egy igazi nőies topán különleges alkalmakra. Réka most Dobó Katának tervezett kollekciójában több olyan darab is van, amit szívesen látnék a gardróbomban is!

Mindig megfogadom, hogy nem kérek több konyhai kütyüt, hanem olyan dolgokat fogok karácsonyra, szülinapra kívánni, amik rólam és a pihenésről szólnak. Aztán mindig elcsábulok. A karácsonyi készülődés során rájöttem, hogy egy új edényfogókesztyű is szükségem lenne és végre találtam olyan mintájút, ami az én ízlésvilágomnak is megfelel. A fűszer és szalvétatartóra véletlen találtam a neten, és nagyon megtetszett ez a magyar tervezésű és gyártású darab.

Kozmetikum mindig jöhet. A Body Shop tusfürdői nagy kedvenceim. Újabban a rózsaszín grapefruit mellett az új moringa, avagy mézvirág illatukat is nagyon kedvelem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Györgyi

  2014. január 06. @ 18:37

  Megkaptad végül valamelyiket?
  Az as-I-see holmikat férjem egyik régi barátja készíti, úgyhogy drukkoltam, hogy az legyen a fátok alatt :)

 2. 2. panyizsuzsi

  2014. január 15. @ 11:56

  A kesztyűt kaptam és a lencsét!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: