Eredeti panyizsuzsi

Mától minden panyizsuzsi ékszer – kivéve a pici bogyó és kocka fülbevalókat – tanúsítvánnyal kerül forgalomba. Minden ékszernek lesz neve, sorszáma és az én személyes aláírásom fogja tanúsítani az ékszer eredetiségét!

( A bogyó és kocka fülbevalók azért nem tartoznak bele ebbe a körbe, mert ott nincs kiemelkedő mértékű hozzáadott esztétikai érték, ami e tanúsítvány után kiáltana.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kata

  2010. február 03. @ 12:25

  Hú, nagyon professzionális. :o) Nagyon jó ötlet a sorszám és a tanúsítvány is! Grat. :o)

 2. 2. Szabóné Csehi Viki

  2010. február 03. @ 12:54

  Csak pár napja,hogy hallottam panyizsuzsi-ról,az első rendelésemen már túl is vagyok ,rajongója leszek ezeknek az ékszereknek,így örülök ennek a hírnek.

 3. 3. Orsi

  2010. február 03. @ 14:46

  Gratulálok, nagyon igényes kiállítású! Nagyon tetszik! :-)

 4. 4. Aradi Mónika

  2010. február 04. @ 12:45

  Nagyon jó ötlet. Én a helyedben a bogyó és a kocka fülbevalókhoz is adnák. És ha vásárló lennék akkor pedig örülnék is neki. Hiszen lehet, hogy olyat máshol is kap, de ha eredeti Panyi Zsuzsi által készített üvegékszert szeretne akkor miért ne kaphatna?! Bocsi nem rosszindulatból vagy ilyesmiből írom, csak nekem így lenne logikus. Hiszen a panyizsuzsi egy márka már ha úgy vesszük! Remélem érthetően írtam le amit mondani szerettem volna.

 5. 5. Házisárkány

  2010. február 05. @ 15:31

  Alig várom a WAMP-ot,hogy láthassam közelről ezeket a gyönyörűségeket,vásárolhassak belőlük,de legfőképp,hogy viselhessem Őket!!!!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: