Esküvői ékszer

Nyár elején keresett meg Marianna, hogy a honlapomat nézegette és szeretne tőlem ékszereket rendelni. Átküldte a ruháját is, hiszen a feladat egy esküvői ékszer szett volt. Nagyon örültem ennek a felkérésnek, hiszen egy új kihívás volt és ez valahogyan hiányzott már. Ez egy kicsit úgy, mint egy színésznek eljátszani, a vágyott, nagy szerepet. Várja, hogy megkapja, hogy valaki egyszer felkérje. Felkértek!

Az esküvő pedig egy kényes téma. Szerintem ezen a napon minden nőnek az a célja, hogy tökéletesen nézzen ki. A tökéletesség számomra pedig nem a márkákban vagy a divatban keresendő, hanem az összhangban. Egy nő akkor néz ki a legjobban, és ez már nem csak az esküvőre igaz, ha összhangban és jóban van önmagával és a világgal. Ezért javasoltam egy találkozót, hiszen kíváncsi voltam a menyasszonyra. Marianna vékony törékeny alkat és sokat mosolyog, s ez a tény elég biztató volt! Vittem magammal egy jó adag mintát is: kisebb és nagyobb fülbevaló akasztókat, karkötőt, háromféle üveget, miegymást. A ruhája nyakmegoldása nagyon domináns volt, ebbe az izgalmas egyszerűségbe kellett egy esküvői medált varázsolni. Azt hiszem ez volt a legkényesebb része a feladatnak, hiszen nem elnyomni  szerettem volna a gyűrt nyakmegoldást,  hanem inkább kihangsúlyozni egy kicsi decens medállal. A medálhoz szerencsés választásnak bizonyult a vékony sodrony lánc, ami szinte alig látszik. Sok mindent átbeszéltünk, ami fontos lehetett. Majd visszavonultam a műhelybe. Mikor elkészült az összes ékszer, a leendő menyasszony nagyon örült neki. Én meg ennek a ténynek örültem. Megbeszéltük, hogy a nagy nap után küld nekem esküvői képeket, magáról és az ékszerekről is. Nemrég kaptam meg, hogy tetszenek? Szerintem csodaszép menyasszony volt!

esküvői ékszer

esküvői ékszer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Noresz

  2009. szeptember 07. @ 13:17

  Gratulálok!
  Neked és Neki is :)
  Ha még esküvő előtt állnék, azt hiszem, rögtön lecsapnék egy ilyen szettre…..vagy majd az aranylakodalmon!

 2. 2. Lumina

  2009. szeptember 07. @ 21:02

  Nagyon szépek mindketten :). Tetszik, hogy nem valamilyen csillogós-giccses ékszert választott, a szett pedig egyszerre visszafogott, mégis markáns lett.

 3. 3. davir

  2009. szeptember 08. @ 00:43

  Igazán jól sikerült! A ruha is tetszik, így együtt különösen jó összeállítás.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: