Eva Solo – Ha végre itt a nyár…!

Skandináv design. Letisztult formák. Egyszerűen elegáns megjelenés. Funkcionalitás és praktikum. Mindez egyesül a többszörösen red dot design díjjal is jutalmazott Henrik Holbaen és Claus Jensen designer duo által tervezett Eva Solo termékekben.

A tervező csapat elsődleges célja, nem csak az egyedi design és formatervezés, hanem hogy mindennapos problémákat oldjanak meg. Hogy olyan, nap mint nap használt tárgyakat tervezzenek, melyek használata egyszerű, praktikus és minden igényt kielégítő. Olyan konyhai edényeket, eszközöket, fürdőszoba felszereléseket és egyéb kiegészítőket álmodnak és valósítanak meg, melyek mindenki által jól ismert vissza-visszatérő problémákat oldanak meg.

Mindemellett természetesen nem hagyják figyelmen kívül az egyediséget. A különleges design-t, mely lehetővé teszi, hogy ezek az eszközök, ne csupán mindennapos használati tárgyak legyenek, de egyben dekorációs elemként megállják a helyüket.

A 2010-es nyári Eva Solo kollekció

Az idei nyárra számos újdosággal állt elő a tervezőpáros. Mostmár a kertimunkából is Eva Solo eszközökkel vehetjük ki a részünket, a design kerti szerszám szettnek köszönhetően, mely természetesen megtestesíti az korábbi termékekről jól ismert egyszerű és mégis egyedi formatervezést, és emellett kitűen kézre is áll, könnyű velük dolgozni. A hölgyeknek az almazöld változatot, az uraknak pedig inkább a szürkét ajánlom szívesen. Az viszont biztos, hogy ezzel a kis gereblyével és lapáttal sokkal élvezetesebb munka.

Munka után pedig édes a pihenés, természetesen kint a szépen redbetett kertben. És mi lehetne jobb mint a teraszon ülve egy pohár jeges teát szürcsölni, amit mostmár az Eva Solo jegestea készítőben is megcsinálhatunk. Formavilágát tekintve teljesen azonos a Fridge Carafe neoprén ruhás kiöntő kancsóval, azzal a jelentős különbséggel, hogy az ice tea készítő természetesen egy szűrőt is terveztek a teafűnek. A cseppmentes kiöntővel kialakított kancsó méretét pontosan úgy alakították ki, hogy a hűtőajtóba be lehessen állítani.

Ha esetleg egészen estig nyújtanánk a kerti pihenést, vagy addigra megérkeznek a vendégek a grillezéshez, akkor érdemes meggyújtani az Eva Solo viharlámpát is, ami bizonyára sokkal hangulatosabb lesz mintha felkapcsolnánk a teraszvilágítást.

A Tools tervezőcsapat még arra is gondolt, hogy mikor elmennek a vendégek és kezdődik a takarítás, még akkor se maradjunk design eszközök nélkül, így egy  design seprűt is megalkottak, a hozzá tarozó lapáttal együtt, ami annyira mutatós darab, hogy nyugodtan kint lehet hagyni a teraszon is vagy akár a konyhában is, mert még dekorációs elemnek is kiválóan funkcionál.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Theia

    2010. június 15. @ 13:33

    jajj, imádom Eva Solo-t…!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: